Ma, dogovorili se za trioval, + komplet titan grana do cilindra za 1900kn,+ dobiš ključ da si sve sam zašrafiš, plug & play, gotovo za 15.20 dana. sve super, uplatim lovu, dođe datum, veli lik, da mu tuča sjebala novog golfa, i sad kao nije mogo radit, jer se plakao za GTI-em, onda opet nema radnika koji vari titan, , pa zoveš, par dana se opet ne javlja, pa još nije radnik došo, pa je na putu, pa se nejavlja, pa je auspuh gotov, al su nove naljepnice, i sad, pati lik ima moj spuh, ali nema nalju i neda ga, pa čekam tjedan dana naljke, pa 2, pa veli ak sutra nisu šaljem na svoj trošak 100%, normalno da nije posalo, nakon tjedan dana, lik veli, ak do ponedjeljka nebude, da vraća pare, u pon zovem ,ne javlja se cjeli dan, zove na većer , kao gle, imam ti jedan stari sa titan kapom na lageru, ak hoćeš uzmi ili ti vratim pare, i ja sad u qurcu, več 2 mjeseca bez spuha, i ko zna kolko bijoš deaka čekal, bar 15 dana, tak je reko, i ono niš reko uzel budem spuh. Dođem u zg- nakraju lik da spuh, samo sa komadom grane, ko i svima prije, da on granu ni ne radi od titana, nit ključ dao, nosać u kur*u, jer je lik spigal granu, al nije i nosać priredio, pa sam ga sam morao dorađivat i tak. Uglavnom da sam znao uzeo bi Deaka, jer on bar napravi auspuh pa onda uzme lovu, a ne ko Serda, pokupi kapare, pa sve drži u šaci , jako neprofesionalno I uglavnom, puca meni kita ,za njegvog golfa, njegov posel, njegovog cucka, i psihičke probleme, dogovor je dogovor, i tak se onda radi, veliš mi bude za 3 mjeseca ok, al nemoj me yebat dan po dan.