I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
par brojeva veća dizna
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ne dobijesprvo treba blokadu izvaditi iz grane
skini blokadu sa auspuha...ako nisi...inace su ti i rolnice teze od potrebnih 3.5-3.7gr....i te opruge kvacila sto si dobio su NEODGOVARAJUCE....
Prije 7 dana kupio novog tt-a i dobio te iste rolnice i opruge kvacila ... skini blokadu dobit ces ubrzanje i krajnu.. ja dok nisam skinuo blokadu slabo nabijao obrtaje kad sam skinuo , u sekundi ih nabije
I koliko ti ide sa ovim meteor kitom??..i ja ga planiram uzet...
Citat: zimche - 09 Svibanj, 2013, 17:18:27I koliko ti ide sa ovim meteor kitom??..i ja ga planiram uzet...75 sam ga vozio na pola gasa(nisam ga jos razradio pa ga ne gazim skroz ) + trebam stavit vecu diznu i tvrdju centralnu... kad bi isao do kraja, vjerovatno bi mogao bar nekih 85-90 km/h po satu ..
Citat: MrSm0g - 09 Svibanj, 2013, 22:42:35Citat: zimche - 09 Svibanj, 2013, 17:18:27I koliko ti ide sa ovim meteor kitom??..i ja ga planiram uzet...75 sam ga vozio na pola gasa(nisam ga jos razradio pa ga ne gazim skroz ) + trebam stavit vecu diznu i tvrdju centralnu... kad bi isao do kraja, vjerovatno bi mogao bar nekih 85-90 km/h po satu .. ajd ne preteruj...ili ti taj sat laze ko baron Minhauzen pa sta ce biti kad ga opalis pun gas jbt...
sat tako kaze.. kad ustimam sve budem opalio video