Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako su skinute blokade sa spuha, onda treba malo lakse rolice.Preteske rolice se jasno osjete kroz ubrzanje pod opterecenjem (brdo, dvojica...) ovako kako si opisao.
Citat: 3alfa3 - 15 Kolovoz, 2008, 11:12:29Ako su skinute blokade sa spuha, onda treba malo lakse rolice.Preteske rolice se jasno osjete kroz ubrzanje pod opterecenjem (brdo, dvojica...) ovako kako si opisao.Koje bi rolice bilo najbolje stavit?
Tip mi u servisu reko da kombinira različite rolice,nešto da ne stavi sve iste gramaže,ne kužim se pa me zanima jel to ok?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Ok,onda cu rec liku da mi stavi 0,5 - 1 g. lakse i da ne kemija s razlicitim rolicama.Znaci svejedno jel 0,5 ili 1,možda glupo pitanje al ne kužim se bas?
dali je moguce dobit nesto primjetno na ubrzanju sa tim rolicama,posto jedino tako mogu za sad da pojacam motor?
To ti je tak kad se ne kužim,znaci skinute su mi blokade,prsten na variomatu,auspuh,stavljena dizna 64,limic na karbu skinut,ostalo je sve serijala,pa sam mislio dal cu jos sta postic promjenom rolica?
ja sam zadovoljan kako mene samog vuce,ali ja bih ako je ikako moguce da i dvojicu malo bolje vuce.