Tehnički kutak > Tuning skutera
drugi servis-4000km
3alfa3:
--- Citat: efz - 15 Kolovoz, 2008, 13:09:53 ---To ti je tak kad se ne kužim,znaci skinute su mi blokade,prsten na variomatu,auspuh,stavljena dizna 64,limic na karbu skinut,ostalo je sve serijala,pa sam mislio dal cu jos sta postic promjenom rolica?
--- Kraj citata ---
Usput, kad se skinu blokade sa spuha, malo se promjeni krivulja snage. U pravilu se okretaji gdje imas najvise snage povecaju i ako su rolice u variomatu prije radile dobro, sada to vise nije slucaj.
Odprilike, kao da vozis auto u brzini visoj od idealne.
Procitaj ovo par redaka ispod...
--- Citat: gilerarunner - 15 Kolovoz, 2008, 13:15:14 ---ja sam zadovoljan kako mene samog vuce,ali ja bih ako je ikako moguce da i dvojicu malo bolje vuce.
--- Kraj citata ---
Gle, rolice ne daju snagu. Snagu daje mashina. ;D
Rolicama samo stelas moment kada skuter "salta". Idealno je da je to pri ubrzanju full gasom na okretajima gdje mashina razvija najvecu snagu.
efz:
Hvala sad mi je malo jasnija svrha rolica,jos kad bi to znao postimat bilo bi super
:sign092:
efz:
[/quote]
Mozda nije losa metoda busenjem rolica ih olaksati, a kad se dodje do zadovoljavajuceg rezultata, izvadis svih 6 i odneses nekome ko ima preciznu vagu (zlatari) da ih izmjeri. Mjere se svih 6 odjednom, a rezultat podijeli na 6 i to je gramaza koju trebas
[/quote]
Misli da ce ostat rolice koje jesu,jer sam to nebi dirao,a zamisli samo da dodem liku u servis i da mu kažem ovo gore :icon_scratch: :samtireko:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju