Tehnički kutak > Tuning skutera
drugi servis-4000km
gilerarunner:
1.bio sam na servis i ovaj tamo mi kaze da nema sto da se radi i tako sam poso i vratio se,a motor nije ni dirnut.
dali vi znate jel treba sto da se radi na tom servisu?
2.serviser mi je reko da mogu da mjenjam rolice i da necu izgubit garanciju,pa dal se isplati promjenit ih a auspuh ostavit seriski?
3.nekad mi se desi kad sam sa dvojicom na uzbrdici da mi se motor gusi-dam ful gas a ono jedva se cuje motor i slabo bas vuce pa odjednom naglo povuce.u cemu je problem?
hvala.
pitaNS:
moguće da su rolnice u pitanju ili remen...To su ti potrošni delovi koje treba kontrolisati i menjati po potrebi...
3alfa3:
Ako su skinute blokade sa spuha, onda treba malo lakse rolice.
Preteske rolice se jasno osjete kroz ubrzanje pod opterecenjem (brdo, dvojica...) ovako kako si opisao.
efz:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Kolovoz, 2008, 11:12:29 ---Ako su skinute blokade sa spuha, onda treba malo lakse rolice.
Preteske rolice se jasno osjete kroz ubrzanje pod opterecenjem (brdo, dvojica...) ovako kako si opisao.
--- Kraj citata ---
Koje bi rolice bilo najbolje stavit?
3alfa3:
--- Citat: efz - 15 Kolovoz, 2008, 11:32:29 ---
--- Citat: 3alfa3 - 15 Kolovoz, 2008, 11:12:29 ---Ako su skinute blokade sa spuha, onda treba malo lakse rolice.
--- Kraj citata ---
Koje bi rolice bilo najbolje stavit?
--- Kraj citata ---
Nebi znao za serijski variomat koje bi bile dobre u tom slucaju. Ali izmedju 0.5 - 1g lakse od onih koje su unutra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju