Tehnički kutak > Tuning skutera

drugi servis-4000km

<< < (3/4) > >>

gilerarunner:
dali je moguce dobit nesto primjetno na ubrzanju sa tim rolicama,posto jedino tako mogu za sad da pojacam motor?

3alfa3:

--- Citat: efz - 15 Kolovoz, 2008, 12:54:33 ---Ok,onda cu rec liku da mi stavi 0,5 - 1 g. lakse i da ne kemija s razlicitim rolicama.
Znaci svejedno jel 0,5 ili 1,možda glupo pitanje al ne kužim se bas?

--- Kraj citata ---

Nije svejedno....
Rolice moraju biti odgovarajuce tezine kako bi kroz ubrzavanje full gasom imao okretaje na kojima motor ima najvecu snagu.
Mozda nije losa metoda busenjem rolica ih olaksati, a kad se dodje do zadovoljavajuceg rezultata, izvadis svih 6 i odneses nekome ko ima preciznu vagu (zlatari) da ih izmjeri. Mjere se svih 6 odjednom, a rezultat podijeli na 6 i to je gramaza koju trebas

3alfa3:

--- Citat: gilerarunner - 15 Kolovoz, 2008, 12:59:13 ---dali je moguce dobit nesto primjetno na ubrzanju sa tim rolicama,posto jedino tako mogu za sad da pojacam motor?

--- Kraj citata ---

Samo ako sada imas neodgovarajuce

efz:
To ti je tak kad se ne kužim,znaci skinute su mi blokade,prsten na variomatu,auspuh,stavljena dizna 64,limic na karbu skinut,ostalo je sve serijala,pa sam mislio dal cu jos sta postic promjenom rolica?

gilerarunner:
ja sam zadovoljan kako mene samog vuce,ali ja bih ako je ikako moguce da i dvojicu malo bolje vuce.
ovaj u servis mi reko da nema nikakvi lim na karb i da netreba mjenjat diznu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju