Općenito > Generalno o skuterima
NRG Power DT?
SixPack:
--- Citat: anabellas - 10 Veljača, 2014, 12:08:57 ---ac+spuh+multivar ti nema smisla? sa spuhom nebus nis dobio korisno bez variomata, ici ce bolje al kad dode do krajnje ce prevrtavat a iso bu sporije u krajnjoj dosta neg s variom, preporucam ti da to uzmes u kompletu spuh odma i vario jer bus odma mogo nastelat prijenos bez ponovnog raskapanja prijenosa koji vise nebu bio nastelan kad vario nadoknadno metnes..
spuh ti je bagatela na njuskalu se daju nac 300+ kn.. takoder i multivara ima rabljenih 200+kn..
iso bi puno bolje naspram sada a ak nebus bio sretan imas i dalje izvrsnu podlogu za kit ukoliko ti stalk ima 17.5 dell
--- Kraj citata ---
Ne pratis me ::)
Stalk je super ustelan s ovime sta jest na njemu, a krajnja jbg.,onda o krajnjoj nisam razmisljao. :toothy11:
Decko koji bi ga zel je reko da mu krajnja ne igra nis, tako da ono, ima super ustelanu serijalu... Sebi bi stavio na ful serijalu koju bi dobio: drEvo+YR(+eventualno multivar) i to je to, za moje potrebe i previse :icon_thumright:
Sve iznad toga, treba Dell19, pa radilicu, pa ovo, pa ono,pa potrosnja upitna, alu mi rizik stavljat radi vecinom kratkih relacija (do trgovine i sl.) plus sta kosta duplo, pa radije gus i tako... :icon_thumright:
Jedino taj spuh je investicija mamicu mu...al dobro, nemres bas sve djabe ;D
ajlavsrku:
--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 11:37:41 ---Bola uzmi vxra coece...stas ulagat u 50tku rupa bez dna..vxr pojam motora ide a netrosi bas kako je neko rekao kao golf duja 1.6 d haha
--- Kraj citata ---
hahahahaa taj sam,sjecam se prije dok su prijatelji vozili vx-ove i vxr-ove,nikad na pumpu s njima,a ovim s fxr-om i sp-om svako malo,al opet mi drazi cvajo jebenti :P
anabellas:
Reko si da ti skupo novi skut uzimat pa sam mislio da bus ostavio stalkera..
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
SixPack:
A jbg kad ne pratis :sad1:
Stalk ide u zamjenu+neka doplata, i onda si ja za doplatu slozim navedeno, razumes :toothy9:
I sta tome fali? Ja mislim da nis :toothy11:
SixPack:
Ako se puno vozis i ako si jos i dosta na otvorenoj (zivis van grada) i jos ti je to jedini dvokotac, onda ti je jedini i najbolji izbor neki VXR200 ili tak neko lagano firtakt šajse, tu se slazem bez daljnjega :icon_thumright: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju