Općenito > Generalno o skuterima

NRG Power DT?

<< < (8/8)

dzeba:

--- Citat: ajlavsrku - 10 Veljača, 2014, 22:41:35 ---Ja sam isto takav,sve za motor i djelove i gorivo i ulje,neradin nigdi a koliko sam toga napravija otkad sam bez posla,ponosam sam na sebe i odreknem se i kave i smanjim cigare a poneksd i pjeske odem negdi da ustedim za ulje i djelove :))))

--- Kraj citata ---

sta sam puta u skolu otisao sa 8kn jeo lihvarske sendvice petkom u kuci neizlazio u grad hahah...ali haj...ispatit ce se  :icon_tongue:

Grale:

--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 23:50:02 ---
sta sam puta u skolu otisao sa 8kn jeo lihvarske sendvice petkom u kuci neizlazio u grad hahah...ali haj...ispatit ce se  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Al nisi se trebo zareza odreć, ne koštaju te oni puno toga :icon_biggrin:

dzeba:

--- Citat: Grale - 11 Veljača, 2014, 00:01:06 ---
--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 23:50:02 ---

--- Kraj citata ---
Al nisi se trebo zareza odreć, ne koštaju te oni puno toga :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

hhh Grale ubico !

SixPack:

--- Citat: anabellas - 10 Veljača, 2014, 23:31:11 ---iskreno meni je napetiji mc3 :D ali stalk je super za sredit  ak je u dobrom stanju.. nema greske  :icon_thumright:
imas u garazi otvorenu temu ? ak nemas daj nabaci koju sliku da vidimo stalkija  ;D

--- Kraj citata ---

Malo sam si razmisljao...ak sve otpadne i ostane stalk, roknut cu prvo base sa LC getribom, 100€ me izadje skupa, pa bum vidil...Base na sc08, to ima da traje ko Grcka,pali i vozi, a trosit ko upaljac :headbang:
Ma super je motoric, samo izgledam malo smjesno na njemu..novi nrgi bi mi sjeo supač,taman za moje dimenzije  :toothy12:

anabellas:

--- Citat: SixPack - 11 Veljača, 2014, 00:14:33 ---
--- Citat: anabellas - 10 Veljača, 2014, 23:31:11 ---iskreno meni je napetiji mc3 :D ali stalk je super za sredit  ak je u dobrom stanju.. nema greske  :icon_thumright:
imas u garazi otvorenu temu ? ak nemas daj nabaci koju sliku da vidimo stalkija  ;D

--- Kraj citata ---

Malo sam si razmisljao...ak sve otpadne i ostane stalk, roknut cu prvo base sa LC getribom, 100€ me izadje skupa, pa bum vidil...Base na sc08, to ima da traje ko Grcka,pali i vozi, a trosit ko upaljac :headbang:
Ma super je motoric, samo izgledam malo smjesno na njemu..novi nrgi bi mi sjeo supač,taman za moje dimenzije  :toothy12:

--- Kraj citata ---

imo je frend na stalkeru  base na sc08.. cuj starto je dobro i imo momenta ali krajnja bila ista ko i meni na bivsem zipu 50 4t ! nema kruha bez spuha i varia vjeruj mi .. na 50cc spuh i vario daju bolje rezultate nego base na serijali  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju