Općenito > Generalno o skuterima
NRG Power DT?
anabellas:
--- Citat: SixPack - 10 Veljača, 2014, 12:34:14 ---A jbg kad ne pratis :sad1:
Stalk ide u zamjenu+neka doplata, i onda si ja za doplatu slozim navedeno, razumes :toothy9:
I sta tome fali? Ja mislim da nis :toothy11:
--- Kraj citata ---
Tesko je tebe i pratit pisi malo određenije spominjes 6 skutera i kombinacije a nisi ni napiso na koji bi ti skuter stavljo navedeno i jos nije ziher ni da bus ga dobio :icon_thumright:
dzeba:
--- Citat: ajlavsrku - 10 Veljača, 2014, 12:28:14 ---
--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 11:37:41 ---Bola uzmi vxra coece...stas ulagat u 50tku rupa bez dna..vxr pojam motora ide a netrosi bas kako je neko rekao kao golf duja 1.6 d haha
--- Kraj citata ---
hahahahaa taj sam,sjecam se prije dok su prijatelji vozili vx-ove i vxr-ove,nikad na pumpu s njima,a ovim s fxr-om i sp-om svako malo,al opet mi drazi cvajo jebenti :P
--- Kraj citata ---
eo 125ticu sam vozo pa sam visio na pumpi nekad dnevno i po 2 puta...sad s 180 nesmjem ni pomisljat kako ce trosit :$$
ali za gorivo i ulje ako treba od usta odvajam :D
ajlavsrku:
Ja sam isto takav,sve za motor i djelove i gorivo i ulje,neradin nigdi a koliko sam toga napravija otkad sam bez posla,ponosam sam na sebe i odreknem se i kave i smanjim cigare a poneksd i pjeske odem negdi da ustedim za ulje i djelove :))))
SixPack:
--- Citat: anabellas - 10 Veljača, 2014, 17:45:13 ---Tesko je tebe i pratit pisi malo određenije spominjes 6 skutera i kombinacije a nisi ni napiso na koji bi ti skuter stavljo navedeno i jos nije ziher ni da bus ga dobio :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
U najgorem slucaju bude islo na Stalkija :icon_thumright:
Al jos se potajno nadam nrgiju mc4,on mi je tiha patnja...makar se do IT zaletit :icon_biggrin:
anabellas:
--- Citat: SixPack - 10 Veljača, 2014, 23:28:06 ---
--- Citat: anabellas - 10 Veljača, 2014, 17:45:13 ---Tesko je tebe i pratit pisi malo određenije spominjes 6 skutera i kombinacije a nisi ni napiso na koji bi ti skuter stavljo navedeno i jos nije ziher ni da bus ga dobio :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
U najgorem slucaju bude islo na Stalkija :icon_thumright:
Al jos se potajno nadam nrgiju mc4,on mi je tiha patnja...makar se do IT zaletit :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
iskreno meni je napetiji mc3 :D ali stalk je super za sredit ak je u dobrom stanju.. nema greske :icon_thumright:
imas u garazi otvorenu temu ? ak nemas daj nabaci koju sliku da vidimo stalkija ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju