Općenito > Generalno o skuterima
NRG Power DT?
SixPack:
Tvoj Sym ima ZX-a pa zato ide 10 vise od mene (po gpsu) :icon_thumright:
dzeba:
Bola uzmi vxra coece...stas ulagat u 50tku rupa bez dna..vxr pojam motora ide a netrosi bas kako je neko rekao kao golf duja 1.6 d haha
zrakoplovac:
--- Citat: anabellas - 10 Veljača, 2014, 11:21:59 ---
--- Citat: SixPack - 10 Veljača, 2014, 11:16:35 ---
--- Citat: ivanm - 10 Veljača, 2014, 11:04:30 ---stavi i getribu od lc onda nakon toga..
--- Kraj citata ---
Daaaa...vidjet cu kak ce ici, pa ak ne bude to to, roknem jos i getribu... :headbang:
--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 11:05:37 ---cekaj...pa koji ti motor imas ? :P
--- Kraj citata ---
AC imam, ali dolazi sad (vjerojatno) drugi AC i na njega ide evo+YR :icon_biggrin:
Ma bio sam se ful nalozio na novog NRG-a, taman za mene i moj 1.izbor, al odustao, paprena cijena+lc zahebancije sa pumpom...neda mi se dat tolko para, slozit ga, pa da za godinu-dvije-tri moram opet sve rastepati radi vodene i sl.... Hocu pali, toci i vozi :icon_thumright:
Da ima DT i da je cijena nesto povoljnija, bi ga zel...al ovako ne :(
--- Kraj citata ---
sta AC.. nrg,stalker? haha ugl nemas sportski vario? rezu? uopce ti ne treba lc getriba da ide preko 70.. meni ac sym ide 80 i nesto sitno po cistoj ravnici sa kratkom getribom
--- Kraj citata ---
:laughing7:
anabellas:
--- Citat: SixPack - 10 Veljača, 2014, 11:33:38 ---Tvoj Sym ima ZX-a pa zato ide 10 vise od mene (po gpsu) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo je top od ZX-a ;D TT je gore :laughing7: najvecu ulogu ti igra variomat tu dobijes krajnje u kombinaciji sa spuhom dosta.. meni je iso serijala 68-69 , sa spuhom 75 , a vario+spuh je na gps pokazo 83 ,stavio sam lakse role jer nije bio postelan znaci sad ajmo rec 80 realne po gps.. mislim stalker je dobar skut , ja sam ga gledo kupit al nije ih bilo na njuskalu u tak dobrom stanju ko ovaj sym a i susjed ga je vozio pa sve znam o njemu , vise ti se isplati ak si zadovoljan ulozit u vario i spuh nego novi AC kupovat. naravno ak ti stalk nije u losem jako stanju.. :icon_thumright:
anabellas:
--- Citat: zrakoplovac - 10 Veljača, 2014, 11:45:19 ---
--- Citat: anabellas - 10 Veljača, 2014, 11:21:59 ---
--- Citat: SixPack - 10 Veljača, 2014, 11:16:35 ---
--- Citat: ivanm - 10 Veljača, 2014, 11:04:30 ---stavi i getribu od lc onda nakon toga..
--- Kraj citata ---
Daaaa...vidjet cu kak ce ici, pa ak ne bude to to, roknem jos i getribu... :headbang:
--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 11:05:37 ---cekaj...pa koji ti motor imas ? :P
--- Kraj citata ---
AC imam, ali dolazi sad (vjerojatno) drugi AC i na njega ide evo+YR :icon_biggrin:
Ma bio sam se ful nalozio na novog NRG-a, taman za mene i moj 1.izbor, al odustao, paprena cijena+lc zahebancije sa pumpom...neda mi se dat tolko para, slozit ga, pa da za godinu-dvije-tri moram opet sve rastepati radi vodene i sl.... Hocu pali, toci i vozi :icon_thumright:
Da ima DT i da je cijena nesto povoljnija, bi ga zel...al ovako ne :(
--- Kraj citata ---
sta AC.. nrg,stalker? haha ugl nemas sportski vario? rezu? uopce ti ne treba lc getriba da ide preko 70.. meni ac sym ide 80 i nesto sitno po cistoj ravnici sa kratkom getribom
--- Kraj citata ---
:laughing7:
--- Kraj citata ---
kako sam znao da bus se ti javio hahahahah :toothy9: btw dodi si po ulje vise ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju