Općenito > Generalno o skuterima

NRG Power DT?

<< < (3/8) > >>

anabellas:
ocito ima stalker  ??? uglavnom koji setup imas?

SixPack:

--- Citat: ivanm - 10 Veljača, 2014, 11:04:30 ---stavi i getribu od lc onda nakon toga..

--- Kraj citata ---

Daaaa...vidjet cu kak ce ici, pa ak ne bude to to, roknem jos i getribu...  :headbang:

--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 11:05:37 ---cekaj...pa koji ti motor imas ? :P

--- Kraj citata ---

AC imam, ali dolazi sad (vjerojatno) drugi AC i na njega ide evo+YR :icon_biggrin:
Ma bio sam se ful nalozio na novog NRG-a, taman za mene i moj 1.izbor, al odustao, paprena cijena+lc zahebancije sa pumpom...neda mi se dat tolko para, slozit ga, pa da za godinu-dvije-tri moram opet sve rastepati radi vodene i sl.... Hocu pali, toci i vozi  :icon_thumright:
Da ima DT i da je cijena nesto povoljnija, bi ga zel...al ovako ne  :(

dzeba:

--- Citat: anabellas - 10 Veljača, 2014, 11:11:40 ---ocito ima stalker  ??? uglavnom koji setup imas?

--- Kraj citata ---

ma vidio sam to nego pricaju ovaj onaj zbunio me zesce...sta fali stalkeru stara masina nepoderiva :D

anabellas:

--- Citat: SixPack - 10 Veljača, 2014, 11:16:35 ---
--- Citat: ivanm - 10 Veljača, 2014, 11:04:30 ---stavi i getribu od lc onda nakon toga..

--- Kraj citata ---

Daaaa...vidjet cu kak ce ici, pa ak ne bude to to, roknem jos i getribu...  :headbang:

--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 11:05:37 ---cekaj...pa koji ti motor imas ? :P

--- Kraj citata ---

AC imam, ali dolazi sad (vjerojatno) drugi AC i na njega ide evo+YR :icon_biggrin:
Ma bio sam se ful nalozio na novog NRG-a, taman za mene i moj 1.izbor, al odustao, paprena cijena+lc zahebancije sa pumpom...neda mi se dat tolko para, slozit ga, pa da za godinu-dvije-tri moram opet sve rastepati radi vodene i sl.... Hocu pali, toci i vozi  :icon_thumright:
Da ima DT i da je cijena nesto povoljnija, bi ga zel...al ovako ne  :(

--- Kraj citata ---

sta AC..  nrg,stalker? haha ugl nemas sportski vario? rezu? uopce ti ne treba lc getriba da ide preko 70.. meni ac sym ide 80 i nesto sitno po cistoj ravnici sa kratkom getribom

SixPack:

--- Citat: dzeba - 10 Veljača, 2014, 11:20:42 ---sta fali stalkeru stara masina nepoderiva :D

--- Kraj citata ---

Pa to kazem, AC nepoderiv, pali i vozi  :toothy11:
A sta fali... fali fakin krajnje na otvorenoj, jbg jako frustrirajuce... Razmisljao sam i o VXR200, al reko ne treba mi to... Skuter od 80kg, super agilan, sa bejsom krajnja 100, mrvu veca potrosnja, jeftina rega, odrzavanje nula bodova...  :icon_thumright:
Uzmi Liberty sa 200kg pa se odi vozi po gradu hehee...reko nema sanse  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju