Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: shadow - 04 Travanj, 2014, 22:46:51Citat: jure vd - 04 Travanj, 2014, 22:43:40Citat: Ivas - 04 Travanj, 2014, 22:10:37zašto jednostavno kad može komplicirano uživo je lipši a i lipo ide moga bi u boju asfalta sa isprekidanom crtom za kamuflažu.. upa je u oko i plavcu na bmw na meterizama kod veterinarske.. al dobar je bio kad je vidio da je prekjuče registriraneeee da je bacio oko malo ispod na masinu i poslao na tehnicki?? vizualno od njih 100 svih 100 nema pojma šta traži niti bi se upuštalo u takav pregled... ovi na tehničkom pogotovo.. sa 55 ili 95 na sat isto dođe.. btw... jesi mi blokadu sačuvao kad smo kod toga?
Citat: jure vd - 04 Travanj, 2014, 22:43:40Citat: Ivas - 04 Travanj, 2014, 22:10:37zašto jednostavno kad može komplicirano uživo je lipši a i lipo ide moga bi u boju asfalta sa isprekidanom crtom za kamuflažu.. upa je u oko i plavcu na bmw na meterizama kod veterinarske.. al dobar je bio kad je vidio da je prekjuče registriraneeee da je bacio oko malo ispod na masinu i poslao na tehnicki??
Citat: Ivas - 04 Travanj, 2014, 22:10:37zašto jednostavno kad može komplicirano uživo je lipši a i lipo ide moga bi u boju asfalta sa isprekidanom crtom za kamuflažu.. upa je u oko i plavcu na bmw na meterizama kod veterinarske.. al dobar je bio kad je vidio da je prekjuče registriran
zašto jednostavno kad može komplicirano uživo je lipši a i lipo ide
ima da dere......sad ce biti 100kmh+ ??
vec vidim da cu ja opet imat posla oko toga
oduži malo kad ti vec daje apartman hahhahaa
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!