I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zaprimam ideje o boji felgi
dobra super 8 ica sviđa mi se jako e sad zanima me osvjetljenje kilometar sata i dali ima xenon tako i se ćini jesi samo spojio ledice na normalne izvode struje na kilometar satu ili ima neke kemije
Citat: tibor21 - 02 Travanj, 2014, 15:17:26dobra super 8 ica sviđa mi se jako e sad zanima me osvjetljenje kilometar sata i dali ima xenon tako i se ćini jesi samo spojio ledice na normalne izvode struje na kilometar satu ili ima neke kemije evo cenzurirane slike i unatoč protivljenju jednog gospodina sa foruma da se pokaže ...radilo se o okladi za nekvu patku (taj drugi šta ima platit patku tvrdi da nije moguće to izvesti kako treba) ...indirektno bočno postavljena traka u krug s tim da je izbačen komad koji je položen i direktno je svjetlio u celer.. to je to .. led bjela hladna ..spojeno na žice od normalnog "žarulja" osvjetljenja
bila traka na rub felge i čepovi ventila na kockice
Citat: jure vd - 02 Travanj, 2014, 18:19:02Citat: tibor21 - 02 Travanj, 2014, 15:17:26dobra super 8 ica sviđa mi se jako e sad zanima me osvjetljenje kilometar sata i dali ima xenon tako i se ćini jesi samo spojio ledice na normalne izvode struje na kilometar satu ili ima neke kemije evo cenzurirane slike i unatoč protivljenju jednog gospodina sa foruma da se pokaže ...radilo se o okladi za nekvu patku (taj drugi šta ima platit patku tvrdi da nije moguće to izvesti kako treba) ...indirektno bočno postavljena traka u krug s tim da je izbačen komad koji je položen i direktno je svjetlio u celer.. to je to .. led bjela hladna ..spojeno na žice od normalnog "žarulja" osvjetljenja
di je ta jebena patka vec se ohladila 30 puta
Citat: jure vd - 02 Travanj, 2014, 18:27:43Citat: jure vd - 02 Travanj, 2014, 18:19:02Citat: tibor21 - 02 Travanj, 2014, 15:17:26dobra super 8 ica sviđa mi se jako e sad zanima me osvjetljenje kilometar sata i dali ima xenon tako i se ćini jesi samo spojio ledice na normalne izvode struje na kilometar satu ili ima neke kemije evo cenzurirane slike i unatoč protivljenju jednog gospodina sa foruma da se pokaže ...radilo se o okladi za nekvu patku (taj drugi šta ima platit patku tvrdi da nije moguće to izvesti kako treba) ...indirektno bočno postavljena traka u krug s tim da je izbačen komad koji je položen i direktno je svjetlio u celer.. to je to .. led bjela hladna ..spojeno na žice od normalnog "žarulja" osvjetljenja Odlićno oavljen posao nadam se da će i meni tako uspjet
Sprej ili?Dobru boju si uzeo