nema 50-ka nikakvih čari osim jeftine rege,nažalost to shvatiš nakon hrpu uloženih para u čuning DIJELE,sreća obično završava kada probate nečiji skuter od bar 125 ccm pa nadalje,onda shvatite sta ste za uložene novce mogli voziti sa puno manje jebade od policije,svakodnevnih drkanja oko prijenosa,pouzdanosti,potrosnje i performansa...
ista se ova "priča" i meni dogodila...toliko novaca uloženih,pa bilo je sigurno 3 kile eura sto se tiče samo dijelova kroz par godina,i onda probah sp-a 180
nakon sto sam ga provozao znao sam da necu jos dugo biti na 70 ccm i onda nakon nekog vremena sve prodao i kupio vx-a 125,ali ni tu nije kraj ali bio je preporod definitivno,najbolja investicija,izdrzao sam cijelu sezonu a da sam jedino multivar namontirao
i onda opet swap,jer je 125 ipak slabašno....imam polozeno A1 pa sam zato morao vx-a uzeti,inace bi bio vxr bez razmisljnja odmah u početku...ali sada je to to,ima dovoljno snage,odes di god hoces,trosi oko 4l,pouzdan,ne dere se i policija te ne moze zajebavati zbog blokade...
malo sam se raspisao,ali je tako..barem kod mene a i vecine koje znam
inače,super projektić,izdržat ces ti jos ovu sezonu na 70-ki a nagodinu ces ju brzo zaboraviti pogotovo ako uzmes nexusa 500 kao moj bratić robi!