Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Sp 50 to 70cc
ljubo46:
Ja sam na webshopu gledao pumpu.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ajlavsrku:
--- Citat: zrakoplovac - 06 Kolovoz, 2014, 19:04:45 ---
--- Citat: ajlavsrku - 06 Kolovoz, 2014, 18:55:44 ---ako samo skinem crijeva sa uljne pumpe,i maknen sajlu s nje,znači pumpa je isključena,neisplati mi se prespojit crijeva da vrti u krug malo ulja kad pumpa pušta ulje,jel može šta bit ako pumpa vrti na suho nije me briga za nju,nego pitam radi zupčanika na kojem je mikroremen?
--- Kraj citata ---
može zacvikat bez ako ostane skroz bez ulja, a onda znaš kaj slijedi... bolje onda napravi neki držač za zupčanik vodene...
--- Kraj citata ---
E al ja sam mislija sam radit mjesavinu,a pumpu mislija ostavit samo da drzi zupcanik...
Tomi_ZG:
Ak pumpa ne vrti ulje u krug odnosno radi na suho cvika i puca mikroremen,dalje znaš kak ide,onda bolje daj pare za kiesler adapter.
Ljubo na shopu je skupa pumpa,ja sam je platio 200kn manje kod nas i dan danas radi.
zrakoplovac:
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Kolovoz, 2014, 22:55:14 ---Ak pumpa ne vrti ulje u krug odnosno radi na suho cvika i puca mikroremen,dalje znaš kak ide,onda bolje daj pare za kiesler adapter.
Ljubo na shopu je skupa pumpa,ja sam je platio 200kn manje kod nas i dan danas radi.
--- Kraj citata ---
e to :icon_thumright:
a pumpu nađeš rabljenu dobru ko ja :toothy11:
ljubo46:
Hahaha zrakoplovac jel me zezas?hahaha
Ma budem onda uzeo novu sogiju. Nego sutra moram vidjeti taj plovak goriva sta mu je.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju