Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Sp 50 to 70cc
ajlavsrku:
--- Citat: neos 123 - 06 Kolovoz, 2014, 16:13:35 ---saricu iman ja pumpu ulja ja msn u garazi negdi
--- Kraj citata ---
a vidit cu najvjerojatnije cu je maknit ca skroz i radit mješavinu
zrakoplovac:
ta mikuni s plastičnim pipcima je procurila i meni i tomi_zg-u na istom mjestu... :binkybaby:
to su od 2008. počeli ugrađivat, a prije toga su bile one piaggio s mesinganim pipcima (tu sam sebi stavil sad) koje su ok valjda :dontknow:
ajlavsrku:
ako samo skinem crijeva sa uljne pumpe,i maknen sajlu s nje,znači pumpa je isključena,neisplati mi se prespojit crijeva da vrti u krug malo ulja kad pumpa pušta ulje,jel može šta bit ako pumpa vrti na suho nije me briga za nju,nego pitam radi zupčanika na kojem je mikroremen?
zrakoplovac:
--- Citat: ajlavsrku - 06 Kolovoz, 2014, 18:55:44 ---ako samo skinem crijeva sa uljne pumpe,i maknen sajlu s nje,znači pumpa je isključena,neisplati mi se prespojit crijeva da vrti u krug malo ulja kad pumpa pušta ulje,jel može šta bit ako pumpa vrti na suho nije me briga za nju,nego pitam radi zupčanika na kojem je mikroremen?
--- Kraj citata ---
može zacvikat bez ako ostane skroz bez ulja, a onda znaš kaj slijedi... bolje onda napravi neki držač za zupčanik vodene...
Tomi_ZG:
--- Citat: ljubo46 - 06 Kolovoz, 2014, 15:03:38 ---ima samo nova uljna cca 540kn.. :toothy3:
--- Kraj citata ---
Daj nazovi ami trade pa pitaj pošto je pumpa,ja sam je tam platio 360kn
Ko se hoće riješit pumpe a neda mu se kemijat
http://www.scooter-prosports.com/setwatermark.php?d=ki5033z.jpg&wm_img_path=extra
Samo kaj košta preko 30 eura
Mada ja planiram kad ću jednog dana otvarat blokove preć na el. vodenu i sve ovo odjebat van
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju