Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Sp 50 to 70cc
ajlavsrku:
A nzn nije bas jeftin mi taj kiesler komad,probat cu od one late na kojoj stoji pumpa,stavit nju samo..a jel mora uc u rupu u zupcanik il moze bit samo zavidano uz zupcanik ako me kontas?
zrakoplovac:
--- Citat: ljubo46 - 06 Kolovoz, 2014, 23:07:08 ---Hahaha zrakoplovac jel me zezas?hahaha
Ma budem onda uzeo novu sogiju. Nego sutra moram vidjeti taj plovak goriva sta mu je.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
samo pazi da je ovakva s mesinganim pipcima, ne s plastičnim... :)
http://www.naraku.co.uk/media/catalog/product/1/6/16987.jpg
ljubo46:
Da da te su bolje
A vrag zna jel rade jos takve
zrakoplovac:
--- Citat: ajlavsrku - 06 Kolovoz, 2014, 23:08:05 ---A nzn nije bas jeftin mi taj kiesler komad,probat cu od one late na kojoj stoji pumpa,stavit nju samo..a jel mora uc u rupu u zupcanik il moze bit samo zavidano uz zupcanik ako me kontas?
--- Kraj citata ---
ne bi baš bilo dobro da zupčanik "vozi" po komadu flaha samo... ne znam kak taj kiesler držač izglda s druge strane, jel ima kakav lager i osovinicu kaj idu u taj zupčanik il kaj... :dontknow:
al to se sve da složit kod tokara...
--- Citat: ljubo46 - 06 Kolovoz, 2014, 23:12:28 ---Da da te su bolje
A vrag zna jel rade jos takve
--- Kraj citata ---
ima po forumu, potraži malo... :)
Tomi_ZG:
--- Citat: ajlavsrku - 06 Kolovoz, 2014, 23:08:05 ---A nzn nije bas jeftin mi taj kiesler komad,probat cu od one late na kojoj stoji pumpa,stavit nju samo..a jel mora uc u rupu u zupcanik il moze bit samo zavidano uz zupcanik ako me kontas?
--- Kraj citata ---
Pogledaj tu kak mora bit složeno,ja se nebi s tim zajebavao i kemijao da nebi bilo cvikanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju