Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Daj,nemoj skidat ove original naljepnice,ne budi lud...
Pa gust je bez rege adrenalin te pere, ali nesmijes na forumu rec, odmah bi te na kriz raspeli Bio sam ja s njim svugdje vec samoo gas
Odlicna apriliaa samo to ljepo slozii i bit ce zverka,prije dva mjeseca sam prodao svoju apriliu mx 50 2004 god apoteka stanje išla je 90+ imala prednji lančanik s 12z. Ak nije tajna di si nabavio spuh i kit??? Ja sam se napatio za spuh i nisam mogo nac osim u benconyu 1680 kn i na kraju prodao mxa :/
aha, dobro, a za karburator je sljdeci problem,vec sam mislio stavit 19 ali prirubnica je zeljezna? i na joj pise fi14 tako da bi prvo trebao nabavit gumenu (ako uopce postoji)
Stavio sam auspuh međutim jako je trokirao nije mogao dignut okretaje uopce, i onda sam stavio diznu 82 (u njemu je bila 64) ali nista puno nije dobio samo malo ljepse radio. Onda sam skinuo spuzvu iz airboxa i opet nece nikako. Sad dize okretaje dolazi do 10 000 , ali nije to to. Bas trokira nemoze se ni krenut, a kamoli vozit Pa ako netko zna sta bi se trebalo napravit? Bio bih zahvalan