Ostalo > Motocikli
Glupo pitanje o rasporedu brzina i lera na motoru....
neos 123:
--- Citat: zvonkec92 - 31 Siječanj, 2014, 22:27:14 ---
--- Citat: neos 123 - 31 Siječanj, 2014, 22:24:02 ---meni je to stari radia i na fiat punto 2007 il 2008 godina,ford transit oni kombi i bmw e32 iz 88 i na svima bez problema tie stalno radia a kaze moze se na svakom samo treba znat ahahha
--- Kraj citata ---
nemreš baš na svakom.. evo ti moj ja ti poklonim i auto i još ti dam 500 eura ako ga ti prešaltaš u bilo koju brzinu a da su okretaji iznad 2000. msm ide al treba ti prvo 5 km ravnice da se imaš vremena igrat dok pogodiš okretaje, i to kažem fulaš za malo krči nenormalno
--- Kraj citata ---
nemoj meni daj mom starom ahhaah on je u autu od svoje 12 te godine i dosta vozi tako da mu vjerujem ahahah dosta je on toga prosa s autima i stvarno koje god auto da je vozia s menon kad bi ga pita aj bez kuplunga bez problema
luna500rr:
sumnjam da je autor teme vozio ista dalje tomosa :hello:
a na nekim autima ide saltanje i u nizu..na golfu 3 iz 4 u 3 samo kocnicu upres malo i ide bez kumpluga...naravno ako motor nije u visokin okretajima...
a na motorima bi stavio ler iza zadnje brzine...za nas sta vozimo ko babe :toothy12:
fleky911:
imam yamahu xj6 i ni jednom nisam pogodio ler između svih brzina....tak da....
--- Citat: black-rox - 31 Siječanj, 2014, 21:47:51 ---Pa sve moraš u pravom trenutku odraditi popustiti gas prešaltat,ajde npr kako bi ga šaltao na zadnjem npr sa kvačilom,nikako xD Kvačilo je potrebno samo za niže i za kretat,jer samo gubim stiskanjem kvačila
--- Kraj citata ---
vjerojatno je do kubikaže i svega ali recimo ja na Yamahi xt 125 nema šanse na zadnjem bez kvačila, pipnem ga obavezno ..uopće nisam svijestan toga
3alfa3:
--- Citat: Ruff Ryder - 31 Siječanj, 2014, 22:26:10 ---Saltanje bez kvacila ne steti kad se salta u visu, moze se i u nizu bez kvacila al tu treba dosta znanja :D
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Odprilike, ako ide lagano i glatko kao i sa kuplungom, onda ne steti.
Ima i mali trik - ako se prije samog saltanja sa nogom vrsi lagani pritisak na mjenjac (odozdola, kao da se zeli presaltat, ali ne dovoljno jako da se presalta), dovoljno je samo naglo pustit i dat gas i saltanje ce bit skoro neprimjetno - skoro ko da imas variomat. ;D
Ruff Ryder:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Veljača, 2014, 01:06:42 ---
--- Citat: Ruff Ryder - 31 Siječanj, 2014, 22:26:10 ---Saltanje bez kvacila ne steti kad se salta u visu, moze se i u nizu bez kvacila al tu treba dosta znanja :D
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Odprilike, ako ide lagano i glatko kao i sa kuplungom, onda ne steti.
Ima i mali trik - ako se prije samog saltanja sa nogom vrsi lagani pritisak na mjenjac (odozdola, kao da se zeli presaltat, ali ne dovoljno jako da se presalta), dovoljno je samo naglo pustit i dat gas i saltanje ce bit skoro neprimjetno - skoro ko da imas variomat. ;D
--- Kraj citata ---
Upravo tako,ali
npr na hondi cbr 125 ide teze vjerovatno zbog preduge getribe treba ju gonit skoro do kraja da bi se moglo presaltat bez kuplunga :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju