Ostalo > Motocikli
Glupo pitanje o rasporedu brzina i lera na motoru....
No_One:
Dakle,
Danas, u razredu, smo se skoro potukli oko jedne glupe tvrdnje - izmedju svake brzine na motoru postoji ler (neutral, prazan hod).
Pola razreda, medju kojima sam i ja, tvrdi da je izmedju svake brzine na motoru ler. Za sada, motori koje sam vozio su apn 4 i 6, yamaha xj6, kawasaki ninja 650r, gsxr 1000, i yamaha 450(cross) i znam da sam izmedju svake brzine mogo nac ler.
Sada neznam, mozda postoji motor na kojem nema????? :dontknow: ???
Kakva su vasa iskustva?
zvonkec92:
ja vozio nekog kimka 125 i yamahu SR 125 ni jedan ni drugi nemaju ler između brzina
No_One:
Naci postoje takvi motori? ???
Btw, zaboravio sam navest, i nsr 125 je imao izmedju svake brzine ler, ali samo onda kada si stao i polako micao mjenjac mogo si nac..
Reponja:
Da, takva je većina. Meni je čudo da postoje ovi sa lerom među brzinama izvan Tomosa... Yamaha Virago i TW, Honda CB imaju ler između prve i druge. Koliko sam ja upoznat, tako je sa svim motorima. TI si među nabrojanima (yamaha xj6, kawasaki ninja 650r, gsxr 1000, i yamaha 450(cross)) našao ler među brzinama? Nekako mi je to malo sumnjivo....
jure vd:
APN6 između prve i druge,druge i treće,treće i četvrte.. s tim da je najveći između prve i druge
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju