Ostalo > Motocikli

Glupo pitanje o rasporedu brzina i lera na motoru....

<< < (6/9) > >>

neos 123:
meni starome nije problem to nimalo kad negdi putujemo neda mu se saltat sa kuplungom onda bez kuplunga sve ide i to glatkoo al dosta ljudi kad bi im to reka svi ono kao nemogucee podrobi ce getribuu itd itd

zvonkec92:

--- Citat: black-rox - 31 Siječanj, 2014, 21:50:04 ---
--- Citat: neos 123 - 31 Siječanj, 2014, 21:48:49 ---ahaam ahhaha ista situacija kao kod auta ako znas mos vozit bez kuplunga bez ruznih popratnih zvukova

--- Kraj citata ---
Kod auta je to malo teže,ali opet je moguće :)

--- Kraj citata ---
najlakše ide na fauwee vozilima. probo već na nekoliko njih hh na svima se da normalno i u viši i u nižu, u niđu samo treba pogodit okretaje i sve ide bez krčanja, dok na mom francuzu fulaš za 100 okretaja to krči u pizdu materinu :/

neos 123:
meni je to stari radia i na fiat punto 2007 il 2008 godina,ford transit oni kombi i bmw e32 iz 88 i na svima bez problema tie stalno radia a kaze moze se na svakom samo treba znat ahahha

Ruff Ryder:
1. To kaj si ti vozio yzf450 i gsxr 1000 moras napomenut da je bilo u igrici
2. Da pogodim negdje si 7-8 razred.
3. Saltanje bez kvacila ne steti kad se salta u visu, moze se i u nizu bez kvacila al tu treba dosta znanja :D

zvonkec92:

--- Citat: neos 123 - 31 Siječanj, 2014, 22:24:02 ---meni je to stari radia i na fiat punto 2007 il 2008 godina,ford transit oni kombi i bmw e32 iz 88 i na svima bez problema tie stalno radia a kaze moze se na svakom samo treba znat ahahha

--- Kraj citata ---
nemreš baš na svakom.. evo ti moj ja ti poklonim i auto i još ti dam 500 eura ako ga ti prešaltaš u bilo koju brzinu a da su okretaji iznad 2000.  msm ide al treba ti prvo 5 km ravnice da se imaš vremena igrat dok pogodiš okretaje, i to kažem fulaš za malo krči nenormalno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju