Tehnički kutak > Tuning skutera

Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!

<< < (18/27) > >>

ljubo46:

--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2014, 23:55:27 ---
--- Citat: ljubo46 - 12 Veljača, 2014, 23:52:21 ---173kn komad, da da prava cijena
Ali i vrijede. ;D

--- Kraj citata ---
Kak znaš?
Možda ima ova pošiljka neku tvorničku grešku, pa zruže odma na paljenju :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ma nemoj zajefrkavat, moraju trajat
Dat cu ti ja gresku na onom bijelom centralnom maljosi federu
hahaha

ivanm:
s tim da je to tak jer je oko 40% veća carina na robu iz azije zato kaj smo sad u eu.. sjećam se kad je takav lager NTN japan bio 55kn a taiwan 36kn!! (ne tak davno, prije 2 godine)

Grale:

--- Citat: ivanm - 13 Veljača, 2014, 08:17:19 ---s tim da je to tak jer je oko 40% veća carina na robu iz azije zato kaj smo sad u eu.. sjećam se kad je takav lager NTN japan bio 55kn a taiwan 36kn!! (ne tak davno, prije 2 godine)

--- Kraj citata ---
Set ležaja i semeringa (zna se koji se set kupoval u lagerosu :icon_biggrin: ) je bil debelo ispod 200 kn, pa je onda skočila cijena na 200 i koju kunu, pa su se svi počeli odma bunit :redface:

Nedavno gledam neku temu od lagerosa, kad ono najavljuje akcije, NTN Japan ležaj na akciji po nekih 30-tak kn :toothy11:

ajlavsrku:
svi onda u "spizu" u lagerosa  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Ja sam prije dvije godine set japanaca,corteco semeringe i ntn igličasti platio sve skupa 180kn,samo za usporedbu s ovim danas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju