Tehnički kutak > Tuning skutera
Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!
SixPack:
--- Citat: ivanm - 12 Veljača, 2014, 08:30:45 ---igličasti ostavi serijski dosta je jak. malossi ti je preširok. nabavi novi serijski.
--- Kraj citata ---
Bio bacit oko na AC na koji bi isao base...ima 18k tako da mu ne ginu ntn :icon_biggrin: a vec kad sve rastepavam, promijenijo bi odmah i lezaj velike pesnice klipnjace? Sta uzet? :)
ivanm:
to se na skuteru ne radi.. ostavi radilicu kako je, samo glavne lagere zamijeni i onaj igličasti na klipu..
moja ima već 22000km i još pegla replica gore..
vukas:
Bio sam danas u Lagercommercu i nema NTN Japan(8 kuglica).
Ustvari ima jedan, rekao je ak se ne varam u Sesvetama.
Veli da neće biti tih ležajeva sve do sredine 5. mjeseca(naručuju ih u turama po 8 komada :angry7:).
Uzeo sam SKF poliamidni(8 kuglica, bugarski, BB1B 447205 A) za 130kn komad.
Ne znam da li sam uzeo najbolje što trenutno ima kod nas i da li sam možda preplatio ležajeve, ali već mi je dopizdila situacija sa ležajevima, pa sam ih uzeo bez previše razmišljanja.
ivanm:
Dobio si najbolje kaj se moze nac..
SixPack:
--- Citat: ivanm - 14 Veljača, 2014, 08:19:54 ---to se na skuteru ne radi.. ostavi radilicu kako je, samo glavne lagere zamijeni i onaj igličasti na klipu..
moja ima već 22000km i još pegla replica gore..
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
--- Citat: vukas - 14 Veljača, 2014, 18:29:56 ---Veli da neće biti tih ležajeva sve do sredine 5. mjeseca(naručuju ih u turama po 8 komada :angry7:).
Uzeo sam SKF poliamidni(8 kuglica, bugarski, BB1B 447205 A) za 130kn komad.
Ne znam da li sam uzeo najbolje što trenutno ima kod nas i da li sam možda preplatio ležajeve, ali već mi je dopizdila situacija sa ležajevima, pa sam ih uzeo bez previše razmišljanja.
--- Kraj citata ---
--- Citat: ivanm - 14 Veljača, 2014, 19:03:56 ---Dobio si najbolje kaj se moze nac..
--- Kraj citata ---
Dobro je da sad barem znamo alternativu :headbang: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju