Tehnički kutak > Tuning skutera
Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!
SixPack:
--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2014, 11:35:16 ---I da je 200 kn, opet bi dal radije 200 kn za japanski, nego 70 za tajvanski.
Nakon tajvanskih, bugarskih, korejskih i sličnih sranja, uvijek radilica ima mali luft, na japancu nijednom nisam videl još.
A za ovo za ležaje na minarelliju no comment :toothy3:
Videl sam i ja novi piaggio s 50-60 tisuća, pa nikad blok otvaran, štoviše nikad ni cilindar skidan, pa jel to neko mjerilo :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ovom drugom recenicom si sve rekel :icon_thumright:
Za lc ne znam, al piaggio ac vrte 40-50 bez ikakvih rastepanja...bar ja nisam cuo da je netko npr na Stalker to mjenjao :dontknow:
Znaci, tnt made by đeps :toothy9:
Jel vi to pricate o 170 kunelica za set ili komad (nadam se da je set :toothy11: )? :icon_scratch:
Grale:
Za komad pričamo.
--- Citat: SixPack - 12 Veljača, 2014, 23:44:22 ---
Za lc ne znam, al piaggio ac vrte 40-50 bez ikakvih rastepanja...bar ja nisam cuo da je netko npr na Stalker to mjenjao :dontknow:
--- Kraj citata ---
To kaj ti nisi čul da je neko mjenjal na stalkeru ne znači da nije niko mjenjal :toothy11:
A razlika između ac i lc je nikakva u trajanju ležaja, čak bi dal prednost lc-u zbog manje temperature bloka, iako ni to ne igra nikakvu ulogu.
Ubiti, isti racku, složi sa japancima i ako bude kvalitetna ugradnja 20000 si miran.
ljubo46:
173kn komad, da da prava cijena
Ali i vrijede. ;D
Grale:
--- Citat: ljubo46 - 12 Veljača, 2014, 23:52:21 ---173kn komad, da da prava cijena
Ali i vrijede. ;D
--- Kraj citata ---
Kak znaš?
Možda ima ova pošiljka neku tvorničku grešku, pa zruže odma na paljenju :icon_biggrin:
SixPack:
@ivanm: thanks :notworthy:
--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2014, 23:47:24 ---Za komad pričamo.
Ubiti, isti racku, složi sa japancima i ako bude kvalitetna ugradnja 20000 si miran.
--- Kraj citata ---
A dobro ajde, nije bas jeftino, al nije ni skupo kad pogledas da za recimo sm set kosta 100€...pa onda, opet, nije ni to skupo kad pogledas kolko ce te brtve i popratne pi*darije izac...pa si na kraju jos i sretan da si dao 170kn za kom :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Biti ce da, onda tnt đeps, ak vrijede, nema druge :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju