Tehnički kutak > Tuning skutera

Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!

<< < (16/27) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: vukas - 12 Veljača, 2014, 11:25:12 ---
--- Citat: SixPack - 12 Veljača, 2014, 06:12:30 ---@ivanm: vidio sam negdje da si pricao kak lezajevi na minarelliju mogu izdrzat i 50k, a na Piaggio se hoce raspat i na 20-25k? Jel to pricas o ful serijali, ili...  :icon_scratch:
Koji su najizdrzljiviji zamjenski za serijsku radilicu?

--- Kraj citata ---
NTN Japan(20x52x12) sa 8 kuglica više nema u Lagerosu.
Ima ih u Lagercommerce-u, oko 140 kn su.
Skoro duplo su skuplji od NTN Taiwan sa 10 kuglica, pa ne znam koliko jako želiš te bolje.

Sigurno ne vrijede tolke novce, al i ja tražim najbolje moguće ležajeve tak da ću se i ja morat malo protegnut više nego sam kanio.
Možda negdje ima i jeftinije, ako netko zna neka javi.

--- Kraj citata ---
pa 140 je ok cijena, ljubo46 je mislim u lagerosu 170 kn plaćal kom  :)

Grale:
Nije sigurno ni 140 kn, cijena je 136+pdv, znači oko 170 ko i u lagerosu.
Lageros ih isto do sad nije imal, valjda je napokon došla pošiljka iz japana.

I da je 200 kn, opet bi dal radije 200 kn za japanski, nego 70 za tajvanski.

Nakon tajvanskih, bugarskih, korejskih i sličnih sranja, uvijek radilica ima mali luft, na japancu nijednom nisam videl još.

A za ovo za ležaje na minarelliju no comment :toothy3:
Videl sam i ja novi piaggio s 50-60 tisuća, pa nikad blok otvaran, štoviše nikad ni cilindar skidan, pa jel to neko mjerilo :dontknow:

Na minarelliju je veliki izbor kvalitetnih ležaja koji su jako jeftini (standardna dimenzija), a u piaggio stavljaju prvi šrot koji nađu, pa nije ni čudo kak drape ležaji tak brzo ::)

Sjetite se starih runnera & co. tam do 00`-te, dok su se NTN japan ležaji ugrađivali, i corteco plavi semering vodene pumpe ko orginal.
Svaki je najmanje 30 000 odvrtel, naravno ako ima konja za vlasnika, nebi mu ni bog isus pomogel umjesto ležaja da stoji.

ivanm:
kvaliteta svega je otišla k vragu. sjećam se kad je prije 7-8 godina shokre vozio trke sa zipom. na mhr radilici imao je obične NTN japan čelične 10-kuglične lagere.
neznam kolko je km odvrtio blok ali vozio je 3 sezone treninga i utrka kad je bilo dosta utrka na PH. to se uredno vrtilo na 14000 okr sa evo cilindrom i evo spuhom i duralo 3 sezone. promijenil je 5 cilindara i 10 klipova na istom bloku. danas tak nekaj ne znam s čim postići :drunken_smilie:

zrakoplovac:

--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2014, 11:35:16 ---Nije sigurno ni 140 kn, cijena je 136+pdv, znači oko 170 ko i u lagerosu.

I da je 200 kn, opet bi dal radije 200 kn za japanski, nego 70 za tajvanski.

Nakon tajvanskih, bugarskih, korejskih i sličnih sranja, uvijek radilica ima mali luft, na japancu nijednom nisam videl još.

A za ovo za ležaje na minarelliju no comment :toothy3:
Videl sam i ja novi piaggio s 50-60 tisuća, pa nikad blok otvaran, štoviše nikad ni cilindar skidan, pa jel to neko mjerilo :dontknow:

Na minarelliju je veliki izbor kvalitetnih ležaja koji su jako jeftini (standardna dimenzija), a u piaggio stavljaju prvi šrot koji nađu, pa nije ni čudo kak drape ležaji tak brzo ::)

Sjetite se starih runnera & co. tam do 00`-te, dok su se NTN japan ležaji ugrađivali, i corteco plavi semering vodene pumpe ko orginal.
Svaki je najmanje 30 000 odvrtel, naravno ako ima konja za vlasnika, nebi mu ni bog isus pomogel umjesto ležaja da stoji.

--- Kraj citata ---
također  :icon_thumright:

vukas:

--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2014, 11:35:16 ---Nije sigurno ni 140 kn, cijena je 136+pdv, znači oko 170 ko i u lagerosu.

--- Kraj citata ---
Ne znam točnu cijenu, a što se tiče Lagerosa, jučer mi je odgovorio gospodin Anđelko da nema NTN Japan i da ne zna da li će ih uopće i biti.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju