Ostalo > Motocikli
Lifan 250 supermoto, misljenje i iskustva?
fortumo33:
--- Citat: Bokygs - 18 Siječanj, 2014, 22:36:59 ---CR 500 JE BOEST!
Taj je motor jako tezak za voziti iskusnome covjeku,kamoli pocetniku.
Ali po ovome sto kazes,to je fenomenalna cijena :o
--- Kraj citata ---
Znam i ja da je predobra cijena,jos mi covijek daje i supermoto felge, motor ima njemacke papire, a covijek ga se rijesava jer zeli da odustane od motocrosa. Pa sad ne znam da li da uzmem ili ne :dontknow:
anabellas:
--- Citat: fortumo33 - 18 Siječanj, 2014, 22:53:58 ---
--- Citat: Bokygs - 18 Siječanj, 2014, 22:36:59 ---CR 500 JE BOEST!
Taj je motor jako tezak za voziti iskusnome covjeku,kamoli pocetniku.
Ali po ovome sto kazes,to je fenomenalna cijena :o
--- Kraj citata ---
Znam i ja da je predobra cijena,jos mi covijek daje i supermoto felge, motor ima njemacke papire, a covijek ga se rijesava jer zeli da odustane od motocrosa. Pa sad ne znam da li da uzmem ili ne :dontknow:
--- Kraj citata ---
cr 500 je 2t , boga pitaj koliko pije :D ali da je bolest je , nema motora koji bi rade htio imat ;D
Bokygs:
Iskreno,mislim da bi se s njim vise patio nego uzivao.
Cak i je 250ku cvaju tesko full iskoristiti,kamoli tako nesto.
anabellas:
--- Citat: Bokygs - 18 Siječanj, 2014, 23:05:07 ---Iskreno,mislim da bi se s njim vise patio nego uzivao.
--- Kraj citata ---
nije to motor za svaki dan , ako mislis nesto aktivno bas vozit trazi ekonomicnije ;D
fortumo33:
--- Citat: anabellas - 18 Siječanj, 2014, 23:09:22 ---
--- Citat: Bokygs - 18 Siječanj, 2014, 23:05:07 ---Iskreno,mislim da bi se s njim vise patio nego uzivao.
--- Kraj citata ---
nije to motor za svaki dan , ako mislis nesto aktivno bas vozit trazi ekonomicnije ;D
--- Kraj citata ---
A kakvo misljenje imate o hondi crf450, koliko je to izdrzljivo jer ja preferiram 2t jer moje misljenje je da ako uzmem crf450 da cu imati problema s ventilima jer su se mnogi zalili bas na njih!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju