Ostalo > Motocikli

Lifan 250 supermoto, misljenje i iskustva?

<< < (2/5) > >>

JogFromYamaha:
uzmi si rabljenu yamahu ili kawasaki i nece te boljet glava
prijatelj je imao lifana nekog 250 kao sportaka pa se motor raspadao nakon 4000km
a ako se bas palis na kineze i hoces uzet neki koji drzi 15000km onda uzmi zongshen nisu plastike jake al masina se ne raspada sama od sebe a sportske performanse kao kod ktm-a ne ocekuj
za po sumi je dobar

giannelli:
radije yamahu xt125 nego to.

Sr70rr RTMCSR Dalmacija

Doomsday:
Kvaliteta kineskih skutera i motora gotovo uvijek zavisi isključivo od uvoznika u HR...

Kinezi ti lijepo daju opcije za razne kategorije ugrađenih dijelova, pa koliko platiš-toliko dobiješ...

Šlag na kraju je samo sastavljanje, jer sve to iz Kine dolazi 'u kutiji' pa ako ga ne sastave dobro, nema ni sriće...

Tako da za isti model npr. sa njemačkih ili talijanskih foruma čuješ samo dobre stvari, jer su njihovi uvoznici označili kućice pred dijelova sa vrha liste, a naš uvoznik pored djelova sa dna liste, za svaki izbor ponaosob... O sastavljanju da ne pričam...

Uz to su i dječje boljke, većinom kod najjeftinijih modela, kineska kvaliteta gumica i dihtunga, itd...

Bježi od jeftinih kineza... Ja najbolje znam...

:zubo:

fortumo33:

--- Citat: JogFromYamaha - 18 Siječanj, 2014, 12:30:37 ---uzmi si rabljenu yamahu ili kawasaki i nece te boljet glava
prijatelj je imao lifana nekog 250 kao sportaka pa se motor raspadao nakon 4000km
a ako se bas palis na kineze i hoces uzet neki koji drzi 15000km onda uzmi zongshen nisu plastike jake al masina se ne raspada sama od sebe a sportske performanse kao kod ktm-a ne ocekuj
za po sumi je dobar

--- Kraj citata ---

Hvala na savjetu svakako, Do sada najjaci motor koji sam posjedovao je bio 4t 250cc, ali sada sam od druga dobio dobru ponudu za hondu cr500, 99 godina, i da mi jos i super moto gume za oko 12 000kn, e sada neznam da li i to bilo prejako za mene. Na motoru je prij 5 radnih sati stavljen nov klip, lamele, lezajevi mjenjaca i radilice i svi dihtunzi. Motor je uredno razradivan a u to sam se i sam uvjerio. Pa ako znas vise o ovom motoru molio bih pomoc!

Bokygs:
CR 500 JE BOLEST!
Taj je motor jako tezak za voziti iskusnome covjeku,kamoli pocetniku.
Ali po ovome sto kazes,to je fenomenalna cijena :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju