Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kak najlakše zbrisat na bolovanje?

<< < (7/18) > >>

ljubo46:
odi doktoru i reci da bi malo odmorio...
ako ništa drugo najedi se pačjih jaja i kad odneseš uzorak stolice imat ćeš u stolici bakteriju salmonele...
i negine ti mjesec dana bolovanja..tablete koje dobiješ bacaš u školjku... :icon_thumright:
tak sam čuo od ljudi... :toothy12:

pralas:

--- Citat: SF2 Freak - 11 Siječanj, 2014, 20:54:35 ---Doktoru reci da imaš temp. i da ti toplomjer a ti samo malo na upaljač zakuri. Ne dugo držati jer toplomjer pukne 1sek je dovoljna.

--- Kraj citata ---
hahahahha bolje mu je da to ne radi pred doktorom...ja sam prije par godina,isto morao napraviti da sam bolestan,pa sam toplomjer sa zivom nabrzinu stavio u čaj,nisam ga stigao ni izvaditi a vec je eksplodirao u ruci :D
a sa živom se ne treba zajebavati

balicdim:
evo primjera kojeg se sjetio pajdo dok smo se kafenisali jučer, a i on bi na bolovanje

--- Citat: ---.... :cussing: šta moram radit da bi otišo na bolovanje DAT NEKOM DA ME NAGUZI pa da odem razvaljen kod doktora jer pored svih pizd*rija koje traže više nemožeš normalno bolovat.....
--- Kraj citata ---

ropee:
ako imaš dobrog doktora/doktoricu ostaneš doma četvrtak,petak , pa ako treba i ponedjeljak , te potom odeš kod doktorice i kažeš da si imao trbušnu virozu, nabrojiš simptome , te kažeš da zbog toga što si bio prikovan za wc i bio si malaksao nisi mogao ići na posao , dat će ti bolovanje za ta dva tri dana bez beda

JogFromYamaha:
mozes igrat na kartu
bilo mi je zlo, imal sam blagu temperaturu i bolio  me trbuh
i dva dana sam se praznil na wcu na gornju i donju rupu
mora da sam pojeo pokvarenu lignju u restoranu jucer

to pali na 2-3 dana al ako joj dodes s imal sam proljev i trebam
cijeli tjedan off onda bolje da pocnes flasirati proljev ko zimnicu i cuvat u skrinji za takve
slucajeve

migrena isto je dost dobra isprika jer nisi mogao gledati svjetlo i boljela te glava pa si cijeli dan lezao
i, da i muskarci dobivaju migrenu samo je puno rjeda od pojave iste kod zena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju