Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kak najlakše zbrisat na bolovanje?
PchelaUbica:
Jel ima tko iskustva s nepravednim prekidom bolovanja?
matija84m:
Ima odvjetnik :icon_thumright:
Salim se, ali cesto je tako. Tesko se sa bosti sa rogatim.
balki:
Nazoves doktoricu da imas uši. Garant te nebu htjela ni gledat i ostajes doma sa samponom progiv ušiju ...
Viroza ala gripa isto mora telefonski proci. Garant ce te i na bris za koronu poslati...
Ovo sa psihickim problemima vjeruj da ne zelis imat u kartonu zdravstvenom jer ti dugorocno moze nastetit kod nekih dozvola ili zaposlenja...
PchelaUbica:
Stari imam karcinom stitnjace. Izvadili su mi ju u 4mjesecu i uz nju 50 limfnih cvorova. Iso sam na zracenja vec i imam opet za mjesec ipo dana jer mi jos metastaza ostalo pa se to rjesava s tim zracenjem. Znaci jos sam bolestan. A kuja me sad hoce vratit na posao. I to na posao koji je fizikalija zesca (ljevaonica)
Rekla je da kkontrolorka hzzoa naredila da me skine. I kaze da ce me skinut sutra. Da cu morat na posao.
Dode mi da ih stavim u novine majku im njihovu vise
Sto se mene tice moze i psiha posto sam vec izvuko neki papir za IV stupanj invalidnosti
I naravno ako odem na posao jedan dan i opet otvorim bolovanje onda ce se gledat prosjek tih zadnjih par mj na bolovanju pa bi novo bolovanje bila crkavica jos veca od zadnje od koje nemos zivit.
Toliko sam lud da vise neznam sta da radim i kome da se obratim. Pa eto pisem i tu. mozda je vec netko imao problema.
Dragster 50:
Pokušaj na dijagnoze od F32 do F32.2, jer ti treba dati uputnicu za razgovor sa psihijatrom, a na razgovoru je "sve do tebe". Tamo ćeš reći upravo ono što si napisao ovdje, znači nema nikakvog muljanja, jer strahuješ za svoje zdravlje, egzistenciju, prevelik je pritisak i sl.
Što se tiče ovoga, šta će ti pisati u kartonu, kog boli kuki, s obzirom na situaciju ili ak ne misliš raditi poslove koji uvjetuju da nemaš slične F-ove.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju