Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kak najlakše zbrisat na bolovanje?
te-te-ac:
dodes kod doktora i poneses bajaderu i kafu i ljepo kazes: "dobar dan, kako smo, sta smo, imam problema na poslu, trazim novi posao, a šef mi neda da idem na probni rad u drugu firmu, ako zadovoljim prebacit cu se u tu drugu firmu pa ako je ikako moguce da mi date bolovanje dok to ne riješim..." i boli te k**ra*, zajebao si obojicu a ti doma lapis... :drunken_smilie:
SF2 Freak:
Doktoru reci da imaš temp. i da ti toplomjer a ti samo malo na upaljač zakuri. Ne dugo držati jer toplomjer pukne 1sek je dovoljna.
ivano_007:
--- Citat: SF2 Freak - 11 Siječanj, 2014, 20:54:35 ---Doktoru reci da imaš temp. i da ti toplomjer a ti samo malo na upaljač zakuri. Ne dugo držati jer toplomjer pukne 1sek je dovoljna.
--- Kraj citata ---
Baš ti je frik ideja :icon_scratch:
anabellas:
--- Citat: ivano_007 - 11 Siječanj, 2014, 21:13:04 ---
--- Citat: SF2 Freak - 11 Siječanj, 2014, 20:54:35 ---Doktoru reci da imaš temp. i da ti toplomjer a ti samo malo na upaljač zakuri. Ne dugo držati jer toplomjer pukne 1sek je dovoljna.
--- Kraj citata ---
Baš ti je frik ideja :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ma nebi uopce nebi sumnjivo bilo ahhahahah :toothy12:
vekyyy:
jesi ti lud jest krumpir. Daj djecje fore a gadno ko noc. Ni u ludili. Jedino sta te moze bolit trbuh. Lijepo proc do doktora i dogovorit se.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju