Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
ivano_007:
--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 16:14:27 ---Ne ebay? Nego kaj onda...
A ona stranica kaje balicdim stavil nedavno, da su htjeli paypalom, zašto ne :dontknow:
--- Kraj citata ---
Geekbuying, banggood (iako izbjegavam), pandawill..
Nije valjda toliko ovaj prodavač glup. Zna da će mu svi vratiti i da će svi dobit povrat novca. Koju onda korist on ima? Plus šta plati poštarinu. Nije valjda da očekuje da će netko bit zadovoljan pločicom (razbivenom) i da neće prijavit? :confused5:
pajo:
--- Citat: ljubo46 - 13 Veljača, 2014, 15:46:42 ---Decko od kojeg sam kupio mob ima firmu koja ima prodaju i servis mob.
i dao mi garanciju 2god
--- Kraj citata ---
Onda super ako se pokvari ide kod njega na popravak a ne u gram kao vecina.
Koji su spameri ovi modovi i admini to je strasno.:))
Sent from my LG-D802
ljubo46:
hahaha baš jesu... :evil5:
daRio:
--- Citat: pajo - 13 Veljača, 2014, 16:52:05 ---
--- Citat: ljubo46 - 13 Veljača, 2014, 15:46:42 ---Decko od kojeg sam kupio mob ima firmu koja ima prodaju i servis mob.
i dao mi garanciju 2god
--- Kraj citata ---
Koji su spameri ovi modovi i admini to je strasno.:))
--- Kraj citata ---
Ma nisu,trebaš čitati između redaka pa buš shvatio da je to poseban alat za pametne mobitele. :toothy12:
for ljubo 46 - ako je ova razbijena pločica cca 960 kn koliko je onda kvadrat? ;D
igor.sb:
--- Citat: ivano_007 - 13 Veljača, 2014, 16:05:13 ---Ako se naručuje izvana, zna se s kojih se stranica naručuje. Znači nikakav ebay ni nekakve "nove"stranice sa uber cool cijenama (balicdim :toothy11:)
Javi je si li uspio vratit novce sa paypala? Skeptičan sam u svezi toga.
--- Kraj citata ---
bas tako, na ebayu ili na dx pogotovo se ne kupuju mobiteli
--- Citat: ivano_007 - 13 Veljača, 2014, 16:23:43 ---Geekbuying, banggood (iako izbjegavam), pandawill..
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju