Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
ljubo46:
ma nema ni za kvadrat..haha :laughing7:
Grale:
Pa nisam mislil na ponudu mobitela, vec na sigurnost kod kupnje itd., a ebay tu ne spada?
ivano_007:
--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 20:14:54 ---Pa nisam mislil na ponudu mobitela, vec na sigurnost kod kupnje itd., a ebay tu ne spada?
--- Kraj citata ---
Ebay koristim za kupnju sitnica od par dolara. Dok ga za veće cifre izbjegavam u širokom luku jer se tu svatko može oglašavat i veća je vjerovatnost da će te za#ebat. Postao je kao i njuškalo, svaki dan sve više prevaranata. Nema razloga riskirat (osim ako ne želiš promijenit keramiku u wc-u :toothy11:).
Kad možeš za iste novce (ako ne i jeftinije) dobiti kvalitetniji mobitel sa pouzdanih stranica di su već desetci tisuća ljudi naručili mobitel.
Na to sam mislia kad sam reka "zna se odakle se naručuju mobiteli" :icon_thumright:
Grale:
Eto, ja nisam znal.
Al ono, ako čovjek ima 10000 poz ocjena, valjda nie prevarant.
daRio:
--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 20:53:05 ---Al ono, ako čovjek ima 10000 poz ocjena, valjda nie prevarant.
--- Kraj citata ---
Stari trik,prvo moraš biti strpljiv i napraviti 10000 poštenih transakcija i steći pozitivan image da bi onda njih 20000 izlevatio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju