Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung galaxy s4 (kopija)

<< < (17/33) > >>

3alfa3:

--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 15:52:54 ---A kompresor? :P
Mislis da sam ja senilan ;D

--- Kraj citata ---

A gle, dobio u pola cijene, al je bio star 5 godina. Druga stvar sto nikad nije radio  ;D

--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 15:52:54 ---A za zec si sam kriv, rekli smo ti da čekaš, al ne, mora on imat izliku od žene da ode trusit pive u podrum :toothy12:

--- Kraj citata ---

Nego kaj  :icon_thumright:

Evo zadnji primjer mog bacanja para....
Kupio neki dan u Pevecu kraci produzetaak 1/2 cola za gedore jer sam moj negdje izgubio. Platio 40kn.
Kad sam doso doma, sjetio sam se da imam jos jedan takav kojeg sam dobio u paketu sa kilokljucem. I kaj sad, mogo sam popit par pivi umjesto da doma donesem 10cm zeleza  ;D
Da nisam naso i gripcange sa kocnicom za 25kn, smatrao bi taj posjet pevecu totalnim promasajem  ;D

A u principu, isao po zarulje jer mi je bilo usput. Dobro i da nisu imali 3/8 racnu jer bi i na nju stuku 150-200kn jer mi treba ta srednja

ivano_007:
Ako se naručuje izvana, zna se s kojih se stranica naručuje. Znači nikakav ebay ni nekakve "nove"stranice sa uber cool cijenama (balicdim :toothy11:)

Javi je si li uspio vratit novce sa paypala? Skeptičan sam u svezi toga.

Grale:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Veljača, 2014, 15:55:57 ---A u principu, isao po zarulje jer mi je bilo usput. Dobro i da nisu imali 3/8 racnu jer bi i na nju stuku 150-200kn jer mi treba ta srednja

--- Kraj citata ---
Kaj će ti 3/8, ko to koristi još ;D

--- Citat: ivano_007 - 13 Veljača, 2014, 16:05:13 ---Ako se naručuje izvana, zna se s kojih se stranica naručuje. Znači nikakav ebay ni nekakve "nove"stranice sa uber cool cijenama (balicdim :toothy11:)

Javi je si li uspio vratit novce sa paypala? Skeptičan sam u svezi toga.

--- Kraj citata ---
Ne ebay? Nego kaj onda...
A ona stranica kaje balicdim stavil nedavno, da su htjeli paypalom, zašto ne :dontknow:

steeef:

--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 15:44:14 ---Alfa, ti si druga stvar, ti uvijek imaš sreće ;D

Jedno je ako ti imaš za kupit mob kod nas za istu cijenu ko i vani, nemaš se kaj mislit, ali ako već nađeš 10-20% jeftinije vani, uvijek bi izvana uzel.

Naravno, od provjerenih prodavača i sigurnim načinom kupovine samo.

--- Kraj citata ---

zbog 200 300 kn da načekivam mjesec dana i nemam opet garanciju nikakvu ni da budem dobil telefon a kamoli kod kvara nekog?nikad hahahaha

3alfa3:

--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 16:14:27 ---Kaj će ti 3/8, ko to koristi još ;D
--- Kraj citata ---

Ja koristim mozda i vise nego 1/2.
1/2 mi je za "srednje serafe" preglomazna (a i ne volim adaptere ako ih ne moram koristit), a 1/4 ne trebam jer mi je za to i "T" nastavak dobar  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju