Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung galaxy s4 (kopija)

<< < (16/33) > >>

3alfa3:
Ja se samo sjecam da sam ovaj htc one x platio prek njuskala (nov ,zapakiran, sa VIP garancijom) 2000kn kad je kostao 3200kn (isto preko njuskala). Ni sam ne kuzim kako je lik prodavao tako jeftino, al eto. Oglas je bio "star" 10tak minuta i bas sam tada gledao i zvao lika. Cak ga je i dostavio.
Sad kad gledam, i to je previse za mobitel  :toothy12:

Grale:
Alfa, ti si druga stvar, ti uvijek imaš sreće ;D

Jedno je ako ti imaš za kupit mob kod nas za istu cijenu ko i vani, nemaš se kaj mislit, ali ako već nađeš 10-20% jeftinije vani, uvijek bi izvana uzel.

Naravno, od provjerenih prodavača i sigurnim načinom kupovine samo.

ljubo46:
Decko od kojeg sam kupio mob ima firmu koja ima prodaju i servis mob.
i dao mi garanciju 2god

3alfa3:

--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 15:44:14 ---Alfa, ti si druga stvar, ti uvijek imaš sreće ;D
--- Kraj citata ---

Ooooo kako si u krivu....

Jako rijetko, JAKO, me potrefi da platim nesto manje nego je uobicajeno. Obicno platim malo vise nego je redovna cijena pa mi je ovo bilo ko da sam dobio na lotu, a zapravo, potrosil sam 2 soma kuna na pi*dariju  :toothy12:

Jos se jedino mogu sjetit cijene kacige koju sam kupio, a da je bila ispod cijene. Sve ostalo - baksuz kod kupovine jer platim previse. Ak oces primjer - ovog  zeca platio 5-6 soma kuna vise nego da sam pricekao par mjeseci  :toothy12:

Grale:
A kompresor? :P
Mislis da sam ja senilan ;D

A za zec si sam kriv, rekli smo ti da čekaš, al ne, mora on imat izliku od žene da ode trusit pive u podrum :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju