Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
ljubo46:
Da da garancija i sve ostalo
Zapakiran kupljen u samsungu u zg
Grale:
--- Citat: steeef - 13 Veljača, 2014, 14:53:32 ---
evo ljubo je imal jeben eksperiment,uz potrošenih mjesec dana vremena :headbang:
odma sam rekel neg to kinesko g#vn% zaboravi i kupi mob kod nas,barem ga bude imal u ruci i videl kae kupil..a ovak,evo ti pločice,hahahaha
--- Kraj citata ---
Znaš i sam da iznimke uvijek postoje.
Jbg izgubil je mjesec dana vremena i kaj sad, tolko gubiš s nekima s foruma da ti dio pošalju :laughing7:
Što se tiče kupovine moba, u većini slučajeva je povoljnija vani, preko ebaya i sl.
A ko tebi garantira za mob koji si ti kupil rabljeni, da nije bil, nazovimo to skuteraškim riječnikom "po pol", i nek ti se nekaj desi mobitelu, odneseš ga na garanciju i ne priznaju ti ju.
Naravno, i to su iznimke, al eto samo da navedem kaje sve moguće.
ljubo46:
Vi recite šta hocete ali ja napokon imam s cime svjecicu poslikat hahaha :toothy12:
pajo:
--- Citat: ljubo46 - 13 Veljača, 2014, 14:59:56 ---Da da garancija i sve ostalo
Zapakiran kupljen u samsungu u zg
--- Kraj citata ---
Onda imas 1god garancije ako je kupljen u samsung jer jos godinu daju operateri.
Sent from my LG-D802
steeef:
--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 15:04:19 ---
--- Citat: steeef - 13 Veljača, 2014, 14:53:32 ---
evo ljubo je imal jeben eksperiment,uz potrošenih mjesec dana vremena :headbang:
odma sam rekel neg to kinesko g#vn% zaboravi i kupi mob kod nas,barem ga bude imal u ruci i videl kae kupil..a ovak,evo ti pločice,hahahaha
--- Kraj citata ---
Znaš i sam da iznimke uvijek postoje.
Jbg izgubil je mjesec dana vremena i kaj sad, tolko gubiš s nekima s foruma da ti dio pošalju :laughing7:
Što se tiče kupovine moba, u većini slučajeva je povoljnija vani, preko ebaya i sl.
A ko tebi garantira za mob koji si ti kupil rabljeni, da nije bil, nazovimo to skuteraškim riječnikom "po pol", i nek ti se nekaj desi mobitelu, odneseš ga na garanciju i ne priznaju ti ju.
Naravno, i to su iznimke, al eto samo da navedem kaje sve moguće.
--- Kraj citata ---
svejedno nikad nebi kupoval tak,još jedan frend je umjesto s3 dobil kopiju kinesku za 2500 kn,na kraju tu kopiju prodal za soma kn pa sjel u auto i otišel po pravi s3 za 2500 (ukupno 4 soma ;) )
to 'po pol' vidiš na šarafima od telefona dal imaju oznaku ili garancijsku naljepnicu preko šarafa i odma sve znaš ;)
a u oglasi moreš najti svaki telefon nov zapakiran i nekorišten za duplo manje nego kaj ih trže po dućanima..
svejedno,nit bi kupoval to tak,nit bi kupoval neke kineske kopije..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju