Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung galaxy s4 (kopija)

<< < (14/33) > >>

pajo:
To je biznis,i bolje nego plocica

Sent from my LG-D802

anabellas:

--- Citat: ljubo46 - 13 Veljača, 2014, 13:34:39 ---Evo kupljen s4 mini novi s garancijom 24mj
2100kn ;D

--- Kraj citata ---

sad si s ebaya samo maskice uzimaj :D

Tomi_ZG:

--- Citat: ljubo46 - 13 Veljača, 2014, 13:34:39 ---Evo kupljen s4 mini novi s garancijom 24mj
2100kn ;D

--- Kraj citata ---
To si trebal odma kupit,a ne ono kinesko smeće,kak je tak jeftin,s računom i ovjerenom garancijom?

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 13 Veljača, 2014, 14:11:37 ---
2100kn ;D

--- Kraj citata ---
To si trebal odma kupit,a ne ono kinesko smeće,kak je tak jeftin,s računom i ovjerenom garancijom?

--- Kraj citata ---

jeftin je zato kaj ekipa koja ima pogodnosti na tarife ih dobije za par kuna bilo osobno ili preko firme (kako smo uzeli "ivanm" i ja) tak da im se isplati ispod cijene prodavat s garancijom nove  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: balicdim - 10 Siječanj, 2014, 19:30:49 ---garancija se može okačit mačku o rep, negdje sam već spominjao u nekoj temi kako sam ja prolazio sa uređajem pod garancijom

ako ode ekran, garancija se ne priznaje bio on novi ili polovni

ako uzima polovni za 1000kn rađe bi uzeo nekog kineza i eksperimentirao sa njime nego sa njuškala, jer su svi precijenjeni

neki dan naišao na mob koji se u slobodnoj prodaji može kupit jeftinije nego što lik prodaje

evo ljubo je imal jeben eksperiment,uz potrošenih mjesec dana vremena  :headbang:
odma sam rekel neg to kinesko g#vn% zaboravi i kupi mob kod nas,barem ga bude imal u ruci i videl kae kupil..a ovak,evo ti pločice,hahahaha

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju