Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung galaxy s4 (kopija)

<< < (30/33) > >>

pajo:
znam slucaje di su ljudi uzimali na preplate i onda ga isti tren prodaju za 1000kn manje u svrhu predprodaje.
a da marze jesu velike jesu i dosta variraju od prodavaca.
u istarskoj zupani postoje trenutno dva preprodavaca koji rade uredno i profesijonalno bez ikakvih reklamacija i prigovora provijereno.
ali eto treba pripazit i na ovakve varijante.

andy:
Gledam taj S4 mini i HTC Desire 500..

S4 mini u pretplati bi me izašao 900kn, a HTC Desire 500 100kn..

Dvoumim se dal uopće vrijedi Samsung 800kn više, kad ih uspoređujem tu su negdje, al odmiče Samsung i bolji je, no 9 puta više dat  :toothy11:

Trebam nešto sestri uzet u pretplati.... Hrvatski telekom, tarifa za mlade, taj S4 mini je gornja granica što se tiče financija, al opet tolika razlika u cijeni, neznam ni sam  ::)

Ceki21:
Zasto bas tarifa za mlade ?

andy:
Pa najpovoljnija je uz ono što ulazi u tarifu.. Ako uzmem uređaj onda je 130kn, bez uređaja na ugovor je 100kn

Mislim da bolje nemože..

Tomi_ZG:
I ja sam razmišljao o pretplati al sam odustao,sve to izgleda divno i krasno al kad sve staviš na papir vidiš da te kroz 24mj. oderu ko mačku,čak su neki mobiteli kod nekih operatera s pretplatom i skuplji nego u slobodnoj prodaji  :drunken_smilie:
A za 50kn mj.(+ nekih 25kn za uspostavu poziva) imam simpa prejaku opciju,kad sam išao gledat pretplatu s istim pogodnostima morao bi dat duplo više para,pa sam reko ne denes.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju