Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung galaxy s4 (kopija)

<< < (31/33) > >>

balicdim:
desire 500 mi je nekako jako "mesnat" i na razliku njega i s4mini kao da odojka držiš u ruci

kamera je malo bolja kod htc-a ali je blic jači kod s4mini

o rezoluciji neću, tu ide plus s4m

procesor htc-u, rami i gpu na stranu s4m

u s4m zeru jača baterija, ali i ajme bolji ekran

čemu upitnik zašto je 800kn razlika?

ali zašto razmišljat, kupuješ seki, ne sebi  ;D

andy:
Neznam, nije zaslužila baš toliko skuplji mobitel kad znam da bi i HTC šljakao ;D

Sve sto si rekao stoji, sve sam usporedio i tako je kak si i napisao.. Sami rad uređaja je isti, oba rade glatko i bez trzanja...

800kn je puno kad je u pitanju vise manje skoro isti mob..
HTC mogu dobit za 100kn, a S4 mini za 900kn

@Tomi sve sam vec analizirao i imala je i tak prije i ne isplati se, puno zove, kratke pozive ima i ode na uspostavu, a ova tarifa je bez uspostave sto je idealno za nju...

Grale:
Glupo je govorit da je pretplata sranje.
Uvijek imaš pogodnosti na mobitele, a recimo ja imam tarifu koju plaćam 25 kn + 5 kn frekvencije, a imam 1gb neta, 250 SMS i 250 minuta bez uspostave poziva.
Uzel sam mob koji u slobodnoj prodaji košta 3300, na njuškalu od švercera 2000, za 75 kn svaki mjesec (24 mjeseca) i 200 kn na licu mjesta.
U svakom slučaju je lakše dat 2000 kn kroz dvije godine kaj ne osjetiš, nego odjednom.

Tomi_ZG:
Grale kod kojeg je to operatera?
Ja sam gledao sebi,neki jači mob,uvjeti lošiji ili isti ko sadašnja prejaka opcija kaj se tiče minuta,sms-a i prometa,oko 1000kn moram odma dat za mob + oko 200 ili više kn mj. na dve godine,ne znam,meni je to neisplativo.
Al ja nisam nikad imao pretplatu pa je možda zato tak skupo jer nemam nikakvih "bonusa".

Grale:
U tele 2, al ja imam popust, inače je 75 kn ta tarifa.
Što opet nije puno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju