Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
Tomi_ZG:
Eto Ivek sve si reko,to i ja tupim ljudima jer sam upoznat s time al se većina neda krstit,tak sam se i ja jednom s#ebo dok nisam znao.
anabellas:
ovo ti je mail od lika od kojeg smo mi uzeli minije , ak ti kaj znaci , pitaj ak ima jos mobova , puno ih je prodavo svakakvih ne samo ove minije ([email protected])
ivanm:
Da. I na njuški je imao nick vrac. Jbga ja sam riskiro jer nisam imao soma kuna više da kupim u ducanu. Nikad nisam ni imao toliko novaca da kupim noviji model u ducanu. Godinu dana star da. U tvom slucaju 2 godine. Uzmi u svijet mediji,24 mjeseca garancija za par sto kn vise ne splati se riskirat.
pajo:
ocito da sam ja iznimka kad sa g2 nosio u vip i uredno uvazili garanciju.
isto tako prilikom besplatnog odkodiravanja iphona uz prikaz garantnog lista bez racuna.
malo mi je to sve sumljivo??
ivanm:
t-com ima takvu politiku provjereno iz prve ruke..
možda može proć no info je da su ti mobiteli dobiveni uz broj i pretplatu i jamstvo vrijedi samo ako ga koristi firma koja ga je kupila uz taj broj i pretplatu. ukoliko ga koristi zaposlenik firme 2 godine uz ugovor o pretplati. kako u ovom slučaju nema pretplate i ugovora, nego je mobitel "izvučen" iz firme, prestaju svi dijelovi ugovora o pretplati uključujući izjavu o jamstvu.
ne velim da se negdje ne može progurat garancija ali u pravilu ona je fake..
zato je taj mobitel duplo jeftiniji od onoga u dućanu. mora postojati neka caka, jel tak?
zakaj s5 u europatradeu košta 5600kn a u njuški 4400kn.. to je 1200kn razlike s tim da je i švercer zaradio najmanje 500kn.. znači cijena uređaja po kojoj ga firma dobiva je 3800kn a možda i manje ukoliko je u igri još koji posrednik..
znači telefon koji košta 5600kn on dobije za 3500kn i tu kao nema ništ čudno.. ne, baš ništa :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju