Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
Tomi_ZG:
Ace 2 - 480 x 800 pixels, 3.8 inches (~246 ppi pixel density)
s4m - 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density)
Čak i ace 2 ima neloš ekran,radi male dijagonale,al sad bi ipak veću razlučivost,kad se već troše novci onda nek bude razlika.
Daj ak netko ima nekog provjerenog s njuškala kaj barata s mobovima da ga zna al da nije muljator,nek mi šibne broj ili link na pm.
anabellas:
Onaj lik od kojeg smo ivanm, cura i ja mob uzeli je ok al nemam vise broj. Mozda ivanm ima neki link il broj :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ivanm:
nemam pojma, obrisao sam sve to.. lik je izvlačio mobove iz t-coma..
kasnije sam gledao izbrisao je profil.
ja sam tad dvoumio između s3 i s4 mini..
prevagnulo je s4 mini jer mi je s3 bio jednostavno prevelik :dontknow:
sad čekamo s5 mini :frajer: (naravno za godinu dana :confused5: )
evo ak ti kaj znači, ja sam od ovoga lika prije godinu dana kupil galaxy ace plus i još normalno dela (naravno sa cyanogenmod 11.0)
http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/s8300-orginal-zapakirano-hr-meni-8.0-mpx-oglas-464423
ljubo46:
evo od njega sam ja kupio prije 2mj i još je pojeftinio za 100kn :icon_thumright:
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s4/samsung-galaxy-s4-mini-i9195-oglas-9547103
ivanm:
da, izgleda ok..
još jednom dobro zapamtite da garanciju na mob uzetu od švercera NEMATE.
da, nemate. frend mi radi u t-comu i većina tih preprodavača uzme mobitele kao za firmu na izdatnicu, plaća virmanom bez pdv-a i dobije ih znatno jeftinije jer ih uzme 50 komada.
ali u garantnom listu piše da garancija vrijedi 24 mjeseca osim za mobitele kupljene u službene svrhe odnosno ako mobitel kupljen na firmu koristi treća osoba (vi) vi nemate garanciju, nego ju ima ta firma koja ju je uzela za svoje zaposlenike. zato su takvi uređaji dosta jeftiniji od onoga iz dućana.. npr moj galaxy s4 mini je u tom trenu u eurpoatradeu bio 3200kn a ja sam ga kupio za 2200kn s tim da je švercer zaradio najmanje 300-400kn ak ne i više znači za firmu je cijena 1600-1700kn bila što je 50% cijene u dućanu, to je nabavna cijena.
tak da su vam te sve garancije zajeb. zato sam ja reinstalirao rom već 6x i sad imam cyanogenmod 11.0. nightly i telefon leti.. 3x sve brže od originala :P
ako hoćete pravu a ne fake garanciju kupite u dućanu i garanciju će vam ovjeriti na vaše ime..
sve ove garancije ovjerene na ime neke firme vama NE VRIJEDE.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju