Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung galaxy s4 (kopija)

<< < (27/33) > >>

ivanm:
Ja sam s4 mini platio šverceru 2200kn kad je u ducanu bio 3200kn. To je bila velika razlika. Za 200kn razlike se ne isplati.

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 17 Travanj, 2014, 17:19:00 ---Ja sam s4 mini platio šverceru 2200kn kad je u ducanu bio 3200kn. To je bila velika razlika. Za 200kn razlike se ne isplati.

--- Kraj citata ---

Ja dao za htc one x 2000 kad je kod svercera bio 3400 (u ducanu preko 5000) ;D
Rijetko da i ja nesto ubodem po povoljnoj cijeni  ;D

A sad kurca ne vrijedi, i zato nikad necu dat puste pare na telefon jer to gubi vrijednost brzinom topljenja leda na suncu  :toothy12:

Tomi_ZG:
Imao sam prilike detaljnije pogledat s4 mini,mob je stvarno dobar al me ekran baš ne zadovoljava,ne velim da je loš,ubiti je jako dobar al ima skoro istu gustoću piksela ko moj ace 2 pa mi to dođe ni vrit ni mimo jer bi da je jači,a to mi je bitna stavka kod novog moba,jedino ima vidljivo veći ekran i bolji prikaz boja.
Da ima 720p rezu mob bi mi bio savršen.

Isto tak sam isprobao s3 i mogu reć da me se na njemu ekran dojmio,razlika naspram sadašnjeg moba je ogromna,čak bi radi toga pregrmio i veličinu moba.
Kaj mislite jel ovo dobra cijena pošto su njuškalo i šverceri isključeni(a i kod njih je samo 100-200kn jeftiniji)?

https://www.svijet-medija.hr/art/mobitel-smartphone-samsung-galaxy-s3-i9300-bijeli/30869
Za keš naravno

ivanm:
okej je cijena..

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 21 Travanj, 2014, 13:43:39 ---Imao sam prilike detaljnije pogledat s4 mini,mob je stvarno dobar al me ekran baš ne zadovoljava,ne velim da je loš,ubiti je jako dobar al ima skoro istu gustoću piksela ko moj ace 2 pa mi to dođe ni vrit ni mimo jer bi da je jači,a to mi je bitna stavka kod novog moba,jedino ima vidljivo veći ekran i bolji prikaz boja.
Da ima 720p rezu mob bi mi bio savršen.

Isto tak sam isprobao s3 i mogu reć da me se na njemu ekran dojmio,razlika naspram sadašnjeg moba je ogromna,čak bi radi toga pregrmio i veličinu moba.
Kaj mislite jel ovo dobra cijena pošto su njuškalo i šverceri isključeni(a i kod njih je samo 100-200kn jeftiniji)?

https://www.svijet-medija.hr/art/mobitel-smartphone-samsung-galaxy-s3-i9300-bijeli/30869
Za keš naravno

--- Kraj citata ---

to nije losa cijena da, kolko tvoj mob sadasnji ima ppi-a?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju