Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
zrakoplovac:
isplati se prek njuškala
sestri sam prije nove god naše htc one i pogodil sam se s likom za 3 soma, nov novcat zapakiran... onda mu je cijena bila 3600 prosjek :)
Tomi_ZG:
Ma velim nemam živce za njuškalo jer sam kratkog fitilja po tom pitanju,a pogotovo za cjenjkanje,kad ja kupujem nitko ni čut da spusti,kad ja prodajem svi me cigane i hoću ih ubit,zato već godinama kupujem isključivo novo u dućanu a staro hićem na tavan,živci na mjestu ;D
Kaj se tiče garancije općenito za sve,već par puta sam zvao generalne zastupnike i servise kad sam bio praktički pred kupnju tih stvari,svi su mi rekli isto,u slučaju kvara garanciju vam ne priznajemo bez priloženog originalnog računa,bilo je tu mobitela od 1000kn,cd playera od 5000kn i još svega tak da ne nasjedajte na fore.
pajo:
izgleda da svako ima drugaciju politiku???
ja sam nosio u vip mob na reklamaciju di su trazili ili garantni list ili racun.u mojem slucaju imao sam garantni list bez racuna.
cak se moze i izvadit racun u slucaju da se zagubi.
Tomi_ZG:
--- Citat: pajo - 17 Travanj, 2014, 14:22:07 ---izgleda da svako ima drugaciju politiku???
--- Kraj citata ---
Tako i je,zato sam i zvao da čujem iz prve ruke,jednom davno sam se za#ebao al više neću.
zrakoplovac:
e da, lik je dal i račun i garanciju kak smo se dog.
a na računu mobitela za 46 iljad kn, a rabat 44.5 iljade haha :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju