Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung galaxy s4 (kopija)

<< < (25/33) > >>

Grale:
Točno to, tak sam i ja cjepidlacil u sitnicama, na kraju pol toga mi ne treba niti primjećujem da imam :icon_thumright:
Uzmi S4 mini, nebudes požalil, šteta kaj ga više u tele2 nije bilo dok sam uzimal mob jer bi njega vjerojatno uzel.

Tomi_ZG:
Budem još vidio,neću se zaletavat al mi je favorit,u dućanu najmanje dođe 2200kn,preko njuškala 1800kn,al ne volim kupovat(ubiti nikad ni ne kupujem) od preprodavača,svi imaju "garanciju" a pol ih nema račune pa je ista ne važeća kaj god oni rekli,a ja nemam živaca obilazit i provjeravat jel seru il ne,odem u dućan,skeširam malo više i mir.

ljubo46:
ja sam svog platio 2100 s garancijom u ducanu.. :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Travanj, 2014, 11:06:31 ---Budem još vidio,neću se zaletavat al mi je favorit,u dućanu najmanje dođe 2200kn,preko njuškala 1800kn,al ne volim kupovat(ubiti nikad ni ne kupujem) od preprodavača,svi imaju "garanciju" a pol ih nema račune pa je ista ne važeća kaj god oni rekli,a ja nemam živaca obilazit i provjeravat jel seru il ne,odem u dućan,skeširam malo više i mir.

--- Kraj citata ---
bitno je da imas racun ili garantni list svejedno.
sto se tice lokalnih dilera mob isto je dali uzeo u ducanu ili na crno samo je razlika u cijeni i do 1000kn zavisi od modela.
nemoras se bojat ako je mob novi ne koristen plus imas garanciju

andy:
Isplati se i vremena i živaca, jer da se nać solidan mobitel za male pare, treba pratit njuškalo.. Uvijek je nekome hitno za pare pa rješava za siću, a i možeš se cjenkat  :laughing7:

Bitno je da ima garanciju, bez tog ne kupuj.. Usporedi IMEI na kutiji i u mobitelu, pogledaj na šta liči i to je to..

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju