Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
Tomi_ZG:
Da ne otvaram sad novu temu,Ljubo kak si zadovoljan sa s4 mini,dvoumim se između njega i još par modela,ovaj mi se čini taman jer ne volim cigle,mada vidim da se u dućanu može kupit novi s3 za manje para od s4 mini pa me i on malo kopka.
ivanm:
meni je s4mini odličlan, imam ga već pola godine za đep i dlan taman 4.3 veličina paše, stavio sam gore os cyanogenomd 11 i leti.
samo obavezno u neku futrolu jer ako padne izgrebat će se da je to strava.. sa strane je plastika prefarbana sa srebrnom bojom koja se lako izguli, otraga isto boja lako pada..
na ekran isto srceenprotect foliju obavezno.
zamjeram im na tak slabom kućištu a unutra mala zvijer.. :hmh:
Tomi_ZG:
J#bo ga pa kaj je toliki krš,ace 2 koji je kanta naspram ovog pa mi se niš ne raspada i otpada ni nakon 13mj.
Kakav je ekran? Jer vidim da naspram ace 2 ima samo oko 10ppi više,mogli su bar hd rezu stavit,al gledajući po netu vidim da su boje i kontrast jako dobri,čak bolji i u direktnoj usporedbi sa s3(normalni,ne mini)
ljubo46:
ma prezadovoljan sam sa s4 mini..ni jedne kune mi nije žao..kamera i amoled ekran su odlični..meni je pao par puta i ne vidim nikakva oštecenja..brz je strašno...ništa ne šteka..mala zvijer jednom rijecju...ako puno ne tipkam baterija izdrzi dva dana..
sve pohvale imam za mob.. ;D
andy:
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Travanj, 2014, 08:26:41 ---J#bo ga pa kaj je toliki krš,ace 2 koji je kanta naspram ovog pa mi se niš ne raspada i otpada ni nakon 13mj.
Kakav je ekran? Jer vidim da naspram ace 2 ima samo oko 10ppi više,mogli su bar hd rezu stavit,al gledajući po netu vidim da su boje i kontrast jako dobri,čak bolji i u direktnoj usporedbi sa s3(normalni,ne mini)
--- Kraj citata ---
Koda ces ti primijetiti svojim okom i tih 10ppi vise... Ne zamaraj se s tim uopće..
Uzmi S4mini, bolji je nego S3!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju