Tehnički kutak > Tuning skutera

Zujanje transmisije na Minarelliju...

<< < (4/6) > >>

aprilija top:
skidaj getribu pod hitno da ti lager ne zablokira i ne provrti o bloku kak je meni jucer sam te blokove pokazival slowrideru jel ako ti ima lager lufta na deklicu od getribe dobit ce tri ovaj u bloku i nakaon nekog vremena ce ti zblokirat i provrtit u bloku sad imas grubi zvuk iz getribe

dhorvat:

--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 11:46:17 ---skidaj getribu pod hitno da ti lager ne zablokira i ne provrti o bloku kak je meni jucer sam te blokove pokazival slowrideru jel ako ti ima lager lufta na deklicu od getribe dobit ce tri ovaj u bloku i nakaon nekog vremena ce ti zblokirat i provrtit u bloku sad imas grubi zvuk iz getribe

--- Kraj citata ---

Misliš na onaj deklić koji je sa imbusima pritegnut? Ne taj. Taj je odličan. U banani je onaj u kojeg upikneš osovinu primara! Koji se nalazi u bloku unutra. On ruži i ima lufta.

aprilija top:
e pa taj ti i provrti ko i meni i onda banana ti izvadi i promijeni nas kak strgas krunu izvadis sredinu i onda s biaksom oslabljujes krunu iz sredine na jednom mjestu

dhorvat:

--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 12:07:59 ---e pa taj ti i provrti ko i meni i onda banana ti izvadi i promijeni nas kak strgas krunu izvadis sredinu i onda s biaksom oslabljujes krunu iz sredine na jednom mjestu

--- Kraj citata ---

Ok tnx! Hvala na savjetu. Sad znam da se neću vozit više. Di da kupim taj ležaj u Zagrebu i koji je točno model ak znaš? Kod nas je lokalni "diler" sa ležajevima na godišnjem do kraja osmog mjeseca a meni se neda čekat tolko pa bih htel sredit to čim prije.

aprilija top:
neznam dimenziju zaboravil sam ju al lager ti dode os skf 25kn izmijeri dimenzije dok je jos u bloku ja sam radi toga moral mijenjat blokove a dal sam blokove i plastificirat i bili su polirani i sredeni preporuka sto prije promijeni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju