Tehnički kutak > Tuning skutera
Zujanje transmisije na Minarelliju...
tomof10:
kad se namontira primar isekunsar jel istina da se gubi na akceleracji. i jel more na malaguti f10 primar i secundar,za primar sam siguran aa za secundar ??? :dontknow: :dontknow: :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: tomof10 - 15 Kolovoz, 2008, 00:11:01 ---kad se namontira primar isekunsar jel istina da se gubi na akceleracji
--- Kraj citata ---
Samo do trenutka kad kuplung obavi svoj posao i variomat preuzme ostalo na sebe (dakle, do nekih 15-20 km/h). Od trena kad vario pocne radit, ponasanje (i okretaji ako je skut pravilno postelan) je identicno kao i kod serijske getribe sve do trena kad bi sa serijskom getribom skuter imao max. brzinu. Od tog trena na dalje (ako je skut dovoljno snazan) ubrzanje ce se nastavit onoliko koliko je getriba dulja. Zapravo, tek ce onda variomat obavit svoj posao do kraja (izgurat remen u max. omjer)
SlowRider:
Sekundar ces malo teze naci za minarelli. Od malossija imas samo primar.
dhorvat:
Živio SlowRider! :headbang:
Nema ga svijet :notworthy:
dhorvat:
--- Citat: dhorvat2 - 15 Kolovoz, 2008, 00:00:39 ---
Ajde neko ko zna...
Ovo ne može bit istinito jer je skorpion40 bubnul. Al istina je da bez ZX-a radi normalno.
Ja pretpostavljam da kad dignem okretaje sa 6800 serijskih na 8500 ZX-ovih da se nekaj dešava u prijenosu (primar, sekundar), al kaj?
--- Kraj citata ---
Sad nije ni to... Čuje se opet i sa serijskim auspuhom čim se zgrije getriba. Izgleda da je ležaj ispod osovine primara.
Počinje se poznat kilometraža... problemi sa djelovima koje još niko nije mijenjal!
BTW. dal je netko mijenjal ležajeve volana? Ima dosta lufta pa me malo strah se vozit. Kolko koštaju ako netko zna?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju