Tehnički kutak > Tuning skutera
Zujanje transmisije na Minarelliju...
SlowRider:
Jesi promjenio ovaj semering na osovini kotaca?
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 23 Kolovoz, 2008, 22:34:55 ---Jesi promjenio ovaj semering na osovini kotaca?
--- Kraj citata ---
Niš drugo nisam mijenjal osim ta dva ležaja. Nisam niti onaj ležaj i semering na dekliću niti na osovini kotača niš nisam diral. Nigde zasad ne slini ulje. Al ću nadalje pazit na razinu ulja u getribi.
BTW. Slow, imaš možda kaj ulja za getribu, ono tipa 20 mililitara? Unutra je ono fuchsovo ulje za scoot getribe. I koje ulje mogu stavit unutra osim toga?
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 24 Kolovoz, 2008, 10:56:04 ---
--- Citat: SlowRider - 23 Kolovoz, 2008, 22:34:55 ---Jesi promjenio ovaj semering na osovini kotaca?
--- Kraj citata ---
Niš drugo nisam mijenjal osim ta dva ležaja. Nisam niti onaj ležaj i semering na dekliću niti na osovini kotača niš nisam diral. Nigde zasad ne slini ulje. Al ću nadalje pazit na razinu ulja u getribi.
BTW. Slow, imaš možda kaj ulja za getribu, ono tipa 20 mililitara? Unutra je ono fuchsovo ulje za scoot getribe. I koje ulje mogu stavit unutra osim toga?
--- Kraj citata ---
Ja sam kupio hipernol od 0.5L i na spricu izvlacio pomalo. Nekoliko puta sam to radio mozda ima jos dec...
bilo koje ulje za getribe, samo da nisu automatske.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju