Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 05 :) - new edition!

<< < (8/13) > >>

Rox-Rab:
nikako mi se ne sviđa ta grana, preniska je po meni  :sad1:

dachi:
a cuj,nisam nesta previse se obaziro na izgled,vise sam iso da to bude kak spada,mikac je rekao da je zadovoljan auspuhom(iako ga je kupio novog) ,a i kit je takav tak da mi je to bitno  :icon_thumright:

dachi:
moze mala pomoc..

1. svjecica - ovo je izgled svjecice sa 2.5% mjesavine(2. rezervar),igla w7 na drugom zubu od dole, 21mm lulica, red sponge,92 dizna..prebogata mi je nekako smjesa? odazivi na gas su super itd,kad ga stisnem u bilo kojem medu ubrzanju nema nit trokiranja nit ista,osim kad je malo hladan pa krecem osjeti se izmedu 20-40 kao neko propucavanje..

2. polini cok,cini mi se da je il u qurcu il sta vec..znaci kad je na "normalnom" mjestu,kad nije izvucen on radi pod cokom,a kad ga izvucem,to je kao da sam vratio cok i skuter nemoze prec 20kmh,koji q?

wark:
ma kakav polini ti je samo metar sajele i malo plastike samo ti stavi svoj stari cok

dachi:
nije me bilo pa da se malo javim :)

Neki dan sam rastavio da vidim stanje topa, cirkus,vuna izgorila al skroz ajmo rec.. Nista,kupio novu vunu, imo sam nesto celicne pa sam i nju stavio. Kako je bio rastavit top odma sam izbusio i rupe sa 6.5mm borerom, mogu vam rec da je odlicno ispalo,fino dubok zvuk i sve,nema vise onog prdenja. Takoder sam kod frenda na s6 pro replici to napravio,stvarno spasava :D

I ono najvaznije,skuter je jucer regan  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju