Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 05 :) - new edition!
nomad:
Prebogata, da
Malo mi je cudno jer dizna i nije prevelika, no ako ga nisi jos ni gazio posteno
moze biti crna od viska ulja kad si slagao.
Ja bih samo probao ponovo kad ga ugrijes dobro i izganjas malo :)
dachi:
hm,da onda spustim iglu za zub? sarafic od smjese je na 1.5 krug,ovako radi super i sve al npr kad postignem 50km/h on kao onako nesta da mi propucava il slicno? smjesu sam posto je prvi rezervar radio 3% sa motulovom full sintetikom(nije bilo polusintetike pa sam uzeo ovo,nece mu naskodit :D)
dada,ta athena je gore,a potrosit cu jos ovaj rezervar pa onda polako stiskat :D
Ridi77:
Stavi na 2 ak je meni dobro na drugom kaj ga vise vrtim to ti je smjesa na pil gasa? Ak stavi na 2
dachi:
ostavit cu dok izguram ovaj rezervar ovako tak na 3. zubu i onda cu spustit,i usput se poigrat s rolicama.. U planu je jos polini 2G kvacilo :icon_thumright:
dachi:
Danas probao s 4.5 i 5grama rolicama,s 4.5 se dosta vrti,dere se samo pa sam stavio 5,sasvim dobro je iso(Nisam iso brze od 60) al super navlaci,osjeti se kad povuce..kasnije jos malossi kevlar uzet i spustit iglu.
Naravno i video je tu,hvala clanu aprilia sr70 na ponudenom YT accountu al imala je sestra pa..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju