Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 05 :) - new edition!

<< < (9/13) > >>

nomad:
ovo sa busenjem malo spasava stvar, to sam i na svojoj radio, ali cim malo vuna izgori opet problemi  :)

dachi:

--- Citat: nomad - 17 Travanj, 2014, 13:06:01 ---ovo sa busenjem malo spasava stvar, to sam i na svojoj radio, ali cim malo vuna izgori opet problemi  :)

--- Kraj citata ---

lako za vunu, kvadrat vune 10kn hahhah,tako i da jednom u 2mj mjenjam,opet imam za sezonu :D

dachi:
nije se nista pretjerano radilo,tj skoro nista jer nije bilo potrebe..napravljeno s danasnjim danom nesto vise od 600km,ja sam prezadovoljan,potrosnja oko 7.5 al to bi se dalo jos spustit,smjesa je nesto bogatija.
Rolice su 5.5(moram nove klizace uzet jer su ovi za q i lupka onda malo)

Da pitam,start mi je gooooli ku*ac da tako moram rec,al doslovno..frend ima isto roxa sa yas R i malossi sportom,cupa kida dere u startu,i prebacim njegove polutke,kvacilo itd znaci komplet,opet isto meni.. Da li je moguce da je do remena da dok se zagrije da proklizava? jer u planu mi je sada polini kevlar uzet i onaj polini prijenos ubacit

dachi:
nesto se malo i radilo :D
Doso je polini kevlar, malossi klizaci i naraku podloske variomata.

i evo koliko mi kevlara u prvoj vozni digne gore. Sa starim remenom je iso do ovog crnog,te maasnoce il sta li je vec..

Imo sam malih problema sa serijskom getribom, kada predem cca 90 javljalo mi se neko lupanje,kao da u blokadu lupa,mislio sam da je do klizaca pa sam narucio i u meduvremenu stavim polini 19% duzi prijenos,to je nestalo,izgleda da je bila getriba kratka i lupala..

Onda sam se cuo s cveletom(on ima slican setup) pa mi je predlozio da karb malo nastelujem. Gore je 21 del black edit i bila je 92dizna s 26-7 rupom(bila je lulica tam vam ovo ono..) i reko mi je da probam oko 85 diznu s 21-23 lulicom,napravio sam lulicu 22 i gore 88 diznu stavio jer nemam manju..jucer svjecica bila oke,danas drugacija boja!?
JUCER :

DANAS :

dachi:
stavio sam pod polini kevlar 3 podloske,cca 1.5mm i evo video,ja na tom videu a i inace moram mu dat 90% gasa da krene sto mi ide na k**ra*..

EDIT(nz zas nisam linko :D)
https://www.youtube.com/watch?v=F35GnmTsUoQ&feature=youtu.be

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju